Amanda Ernström med världens sjukaste humor

Hallo i stugan!
Idag har varit en vanlig skoldag. Världens längsta också... Men det gjorde inget, eftersom att Amanda. E, hon med världens sjukaste och kuligaste humor, roade mig! Det vi har skrattat ihjäl oss åt idag är bland annat:

§ En viss störande människa med öppen mun.
§ En annan person som sjunger högt och fult i skolans korridorer. Denna person har också ett syskon, och det är sjukt kul att se hur lika dom är. Personen säger också väldigt skumma grejer ibland.
§ Vi har gjort miner som är så kul att man dör.
§ En vikarie.
§ En tant.
§ Jag låg på mage på en bänk i korridoren, så satte sig Amanda på min rygg och Jennifer på mina ben och då började jag skratta på ett skumt sätt. Så drog en kille av mig skorna och strumporna så att jag visade mina nakna fötter. Men jag satt ju fast, så jag kunde inte göra något!
Men det roligaste idag (då jag skrattade så att jag fick ont i magen) var när jag berättade om ett "mördarpar" som det hade stått om och berättade att mannen hade stor mustach och pipskägg så kom  Amanda på:
- Ja, asså, gubben kanske gömde knivar i sin mustach. Och så när han var på stan så kanske det började klia i hans nacke. Då var han tvungen att klia sig där, och då vände han på huvudet och så råkade han mörda nån med kniven som han hade i mustachen. Så här: (och här gör Amanda en otroligt kul rörelse som inte går att beskriva, men kul var det i alla fall!)

I morgon hoppas jag det blir lika kul och att Tess ska bli frisk också.
Då slutar skolan 13.20 (!) så efter skolan så ska jag, Amanda och Jennifer till centrum och köpa Ben&Jerry's glass och äta den i Gallerian. Klockan 17.00 sen ska jag på träning. Det ska bli kul som vanligt!

Puss på er alla!

Kommentarer
Postat av: jennifer

svar. Det är en medlemm i bandet whats up, alla ser nästan bra ut i det bandet ! Jag älskar dom ! <3333



Haha lite kanske (;

2008-08-27 @ 20:56:26
URL: http://honney.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0