Hejdå 2008

Hallå :)
Nu kom jag hem för ungefär två timmar sedan. Har haft det jättebra i Linköping, mycket skratt, härlig mat och umgänge.
I morse vaknade jag av att de kom in och sjöng Ja Må Hon Leva i sovrummet. Jag låg där ett par sekunder och funderade på vem de sjöng för.. Jag hade inte hört att någon fyllde år idag? Tills de petade lite på mig och la en bricka på min mage. Jag blev alltså firad i morse, i förskott! Jag fyller år om en vecka ungefär. Jag fick en jättefin lila och-svart randig t-shirt av Clara och Ville.
Igår var vi inne i stan, ja, i Linköping alltså. Där fikade vi och gick i lite affärer. Jag köpte två t-shirts på H&M som var på rea. De kostade bara 30 kronor styck! Fast egentligen var det inte jag som köpte dem. Den ena köpte Gunnilla åt mig (tack!) och den andra köpte Eva, min mamma (tack du också!). När vi kom hem igen fick jag en tjocktröja av Gunilla. En vit UCLA tröja, jättefin! Tack för den Gunnilla!
Första dagen vi var där fick jag mer kläder av Gunilla. Två linnen och en tjocktröja. Så nu har jag utökat min garderob!
För ett par dagar sedan köpte jag en Adidas tröja. Färgen var fin och lite speciell, nämligen lite åt det olivgröna hållet. Jag fick den för 350 kronor istället för 700, som den brukar kosta.
Men usch, nu handlade det här inlägget lite för mycket om kläder!
Nu ska jag sminka mig lite grann (om jag hinner, annars får det kvitta!) innan vi ska åka in till stan där vår kompis bor. Där ska vi äta middag och spendera de låångsamma timmarna innan tolvslaget. Det ska bli kul att vara inne i stan och se fyrverkerierna, där är det nämligen så mycket!

Vi hörs i morgon - första januari 2009. 1/1-2009.    2009!!

Gott nytt år!


Hej Linköping

Så, nu är jag här, i Linköping. Ska inte skriva särskilt mycket eftersom jag ska vara lite social också. Jag hoppas ni har det bra för det har jag det. Puss och kram!

Vi hörs snarast!


ojoj, va länge sen! va fult med svart hår... men, men. det var då det xD bredvid mig är clara.

YES man

Hejsan!
Vi såg YES man igår. Den var jättebra, verkligen. Jag ger den 4 av 5!
Nu snart ska jag klä på mig och så. Idag vaknade jag faktiskt inte lika tidigt som tidigare dagar! Typ kvart över elva idag. Det var nog bara för att jag klagade så kanske, haha!
Vid tre ska vi vara hos Carina och Bosse. Vet inte vad vi ska göra där, men det blir säkert kul!
Hoppas jag hinner skriva något i morgon... annars får det bli när vi kommit tillbaka från Linköping! Ha det bra nu,

Pussar och kramar!


Tre dagar efter jul

Hallå där, ni som läser!
Kan någon klok människa svara mig; varför vaknar jag så tidigt!? Halv nio idag... det blir ju bara värre och värre! Ändå lägger jag mig hyfsat sent på kvällarna och så. Men miin kropp vill inte vara i sängen för länge, det är bara så verkar det som. Aja, det är väl tur att min dator finns då! Så att jag har nånting att göra på morgonen när jag vaknar. Idag ska jag försöka komma ut och röra på mig lite. Får se om jag är såpass tapper så att jag joggar tillsammans med min mamma...? Men ut ska jag i alla fall. Ta en nypa luft, vem vet, kanske går upp till skolgården och spelar lite basket. Vid ettiden ska jag med familjen in till stan och gå på bio eller bowla. Jag vet inte vad jag hoppas på, men blir det bio ska vi nog se den nya filmen 'YES man'. Jim Carrey är ju så bäst. Efter bion ska vi till några vi känner på middag. Börjar väl tröttna så smått på julmaten, men har man tur så finns det nog mycket att välja mellan.
I morgon ska vi till Carina, min mammas bästa kompis. Där har jag inte varit på jättelänge, så det ska bli roligt att komma dit!
Dagen därpå ska jag, min mamma och Simon åka till Linköping. En av min mammas närmaste kompisar har sin mamma som bor där, på en bondgård. De har jättemånga fina hästar och ett par katter. Hoppas vi ska rida!
Ni får ha det fint.

Pöss!


kommer du ihåg, Sofia?


Mitt första experiment på P.S


ni får skratta eller vad som helst, men det här är det första jag klarar på Photoshop!

Min julklänning


julaftons morgon

Försöker lära mig Photoshop

Igår fick jag ju Photoshop av mina föräldrar. Just nu sitter jag här och testar mig fram lite smått. Jag vet inte om det går särskilt bra, men framåt går det ju åtminstone. Jag måste nog i alla fall förr eller senare hitta någon som är riktigt bra på det här med Photoshop, så får den människan lära mig. Men nu ska jag fortsätta testa!
Hörrni fresten! När jag går in på publishme.se så hamnar jag på blogg.se hemsidan.. vilket är lite skumt. Är det så för er med?

Pussar

Julen är inte slut än, gott folk

Hallå finfina ni!
Har ni haft en bra julafton? Det har jag. Den bästa på länge faktiskt. Nu ska jag berätta lite om min julafton för er.
På morgonen vaknade jag tidigt. Jag antar att det bara var för att det var julaftonsmorgonen... så allt det där julbarnsliga i min kropp kanske inte har förvunnit trots allt? I varje fall så vaknade jag klockan halv åtta. Jag låg och smsade i min säng fram tills klockan var en halvtimme senare, då jag gick upp. I hela huset hade tomten fixat i ordning. Tänt en massa fina ljus, lagt upp allt julgodis i olika skålar som stod överallt i huset, tänt granen, fixat julfrukost med mera. Jag och Simon (brorsan) åt våran frukost och satte oss sedan för att vänta på att få öppna julklappar. I våran familj öppnar vi ungefär ett paket var på morgonen och resten tar vi på kvällen. (Jag sammanställer sedan nedan allt jag fick under dagen). När klapparna var öppnade gick min mamma och pappa ut på promenad och jag och Simon kollade på en konsert jag hade fått på dvd. Den var asbra! Vid tolvtiden hade vi alla fixat i ordning oss. Jag hade satt på mig min nya fina klännning och så. Tyvärr tog jag ingen bild på mig när jag hade på mig den. Jag vet att det var ett par som ville att jag skulle göra det, men det blev inte så bara. Vi tog bilen till Bromma där mina kusiner bor. Där åt vi lunch- och gissa om det var gott !? En massa köttbullar, prinskorvar, sallader, sillar, mer korvar, potatis, julskinka och allt annat ni kan tänka er på ett julbord. Jag åt så att min klänning nästan sprack, det var på gränsen kan jag lova. Som tur var gjorde den inte det dock. Klockan tre var det Kalle Anka och det är jag tvungen att se för att få den rätta julstämningen. Det var samma som varje år, men konstigt nog så har jag inte tröttnat, trots att jag sett det 14 år nu. Vid femtiden åkte vi hem och väl hemma öppnade vi alla underbara julklappar. Nu tänker jag berätta vad jag fick:

§ En inspelad konsert med Red Hot Chili Peppers.
§ Presentkort på H&M - 300 kr
§ En sjal
§ En bok: 'Det här är allt' - 843 sidor
§ Benvärmare
§ Ett linne
§ Örhängen och läppglans
§ En värmedyna
(en sådan man kan fylla med varmt vatten och tex ha vid fötterna när man fryser)
§ Ett basketställ
§ En stol
till mitt rum
§ En affisch med Red Hot Chili Peppers
§ Ett par grå chinos
§ Dvd:n med Björn Gustafsson: 'Ett livsverk'
§ Photoshop Elements 7

Så, det var allt - och inte så lite heller, för den delen.
Men frågan är: är det inte nu allt det roliga börjar? Jo, jag tror det. Det är nu man kan använda alla sina saker, det är nu alla roliga filmer går på tv, julgodiset är inte slut på låååånga vägar, så ät på bara!, det är fortfarande lov vilket betyder att man kan chilla i två-tre veckor till! och slutligen (fast det här gäller nog bara mig) : Födelsedag den 8:e januari! Tyvärr så var skolan tvungen att börja just precis den dagen!? Vilket gör mig lite smått förbannad, men vad ska man göra?
Ha det så himla skönt nu, och ha en fortsatt trevlig jul.

GOD JUL!


Dan före dan

Japp, i morgon gäller det. Det går inte att fatta... men ändå längtar jag. Jag ska ha min nya klänning, så det blir premiär för den. På dan ska vi till våra kusiner och äta jullunch och se på Kalle Anka och så. Sen på kvällen åker vi hem igen och är bara familjen och öppnar julklappar. Jag tänker njuta så mycket som jag kan och göra den här julaftonen till en minnesvärd. Det bästa varar ju liksom bara i en enda dag.
Idag vaknade jag tidigt, ungefär vid åtta. Nu snart ska jag upp och ta en lång dusch, stora julduschen kan vi kalla den. Vid 11-tiden åker jag med samma buss som min brorsa, han ska till sin kompis och jag ska till Amanda. Där vet jag inte riktigt vad vi ska göra, men det blir alldeles säkert kul. Lite senare kanske vi går/åker till Centrum och hyr film. Det ska bli supermysigt. Synd bara att jag inte äter godis förrän i morgon...

Hare' gott, igelkott!


såhär ser min klänning ut som jag ska ha på julafton

Klappat och klart!

Så, nu har jag nog köpt alla julklappar jag ska! Jag har varit med min lillebror i Nacka Forum idag och köpt klart allt. Så nu är jag nöjd med mina inköp. Om ca 20 minuter ska jag gå ner till Centrum och möta Amanda E. Vi ska bada på Gustavsbergsbadet.
Just nu sitter jag här och lyssnar på musik.
I morgon vet jag inte vad jag ska göra. Är ensam hemma med lillebror då också. På kvällen blir det i alla fall till att klä granen och dammsuga rummet så smått.
Min dumma lilla skalle har ännu inte fått in att det är jul om typ en dag. Om man inte räknar med idag så är det faktiskt bara så kort tid kvar.
Jag saknar pirret man hade när man var liten! Det är som bortblåst!

Löööv You


låten är så fin. daniel gjorde den ännu finare <3

Nu får det vara klart!

Hej hej!
Nu tror jag att jag är klar med min bloggdesign. Jag är väl inte hur nöjd som helst, men jag var ju bara så himla trött på hur det såg ut förut! Headern får jag ta mig i kragen och fixa någon annan gång. Jag hoppas verkligen jag får photoshop i julklapp eller present, så att jag kan göra en fin!
Så länge får det se ut såhär i alla fall!

Idag mötte vi Eskilstuna men förlorade. Man märkte dock att vi har gått fram väldigt mycket sen senast vi mötte dem, då vi förlorade med 72-19. Nu idag spelade två bra perioder, men sedan gick det lite snett i tredje. Det slutade med 68-36 till Eskilstuna. Alltså en stor skillnad från förra gången!
Det här var den sista matchen år 2008, så vi hade en liten avslutning på McDonald's. Pia våran tränare fick kram från alla och så åkte vi hem allihopa.
2-5 januari ska vi spela cup. Innan det är det bara en enda träning, så alla får nu se till att röra på sig lite under lovet och inte bara slöa i soffan och äta godis.

Ha det himla bra nu!

Fixar lite..

Nu är det lite stökigt och fult på min blogg. Lite stökigare och fulare än vanligt alltså. Jag håller nämligen på att fixa lite.. Vi får se senare hur resultatet blir.
Ha det bra sålänge!

Min dag 20/12

Hallo !
Idag har jag spelat match mot Stockholm Wild West. Vi spelade en bra och jämn match men förlorade tyvärr ändå. Alla spelade sitt bästa och var jätteduktiga allihopa, så det känns som vinst i alla fall.
Efter matchen kollade jag, Vera, Challe och Sofia på 93 killarnas match. De vann.
Hemma åt jag lunch och läste ut min bok. Sedan lyssnade jag på min nya Mando Diao skiva.
Här ska ni få höra mina favvolåtar från skivan:
 
all my senses

god knows

down in the past

Fan va de är härliga. Jag älskar dem verkligen! Åhh, jag vill se dem live!
Björn Dixgård är så snygg :D <3

Om någon timme ska jag hem till min farmor och farfar och sova där,
min mamma och pappa ska nämligen på konsert ikväll.
I morgon är det match igen och vi ska möta Eskilstuna.
Önska oss lycka till!

Kram från elin

Najs prajs på börjerking

Tjolahopp!
Nu har Amanda precis gått hem till sig. Johan och Bobo var här och vi hade himla najs. Vi åt pepparkakor, kola och så tog vi en massa roliga kort, kollade på Bert och sjöng Sing Star. Haha, jag och Amanda vann STORT!
Idag har jag fått julklapp från Amanda och från Nicolina. Från Amanda fick jag bodylotion & shower gel som luktar päron - nice! Sen fick jag jättecoola benvärmare som var knallgröna och en jättefin film som hon hade gjort. Det spelades fin musik samtidigt som jättefina och roliga bilder på oss rullade förbi och fin text lite då och då. Tack Amanda!
Av Nicolina fick jag en liten 'bricka' som det stod 'you're a star' på och så fick jag en strut med godis och ett par jätte fina strumpor. Slutligen fick jag ett fint linne som jag har på mig nu faktiskt. Tack du också Nicolina!
Nu ska jag snart på träning och sen ska jag hem så fort som möjligt. Min mamma fyller ju år så det ska komma några kompisar hit och äta. Så jag ska vara lite social med dem också.






Mina betyg höstterminen år 2008.

Engelska : VG
Hem- och konsumentkunskap : VG (kan höja mig i 9:an om jag vill)
Idrott och hälsa : VG
Matematik :
VG
Språkval- Franska :
VG
Naturorienterande ämnen : VG
Samhällsorienterande ämnen : VG
Svenska : MVG

är faktiskt jätte nöjd!

Nu ska jag ha ett bra jullov och ni med!


Fy sjutton, vad vi har det bra!

Hahahahahahahahha! Jag säger bara det !



haha, vi tar en massa snygga (!?) foton på oss själva i min 'youcam'.
Är vi inte himlans sexiga?

Så nu är alltså Amanda hemma hos mig och snart kanske Johan och Bobo kommer också.

Kramis :)

Nu är det snart slut på det hela.

Just nu känns allting väldigt fridfullt och härligt. Skolan är snart slut och jag ska inte plugga något mer år 2008. Jag kan inte fatta att det har gått en hel termin sedan sommaren. Om jag tänker efter så har den gått ganska snabbt!
Igår innan träningen bytte jag, Amanda T och Sofia julklappar med varandra. Till Sofia gav jag en necessär med lite bodylotion-liknande saker, tvålar och sådant. Av henne fick jag en vit tröja som hon hade skrivit på. På framsidan: Sofia älskar mig! På ena ärmen stod det: Värmdö Basket. På ryggen stos det: 7 Elin. (7 är mitt nummer på match-ställen). Till Amanda gav jag en liten tvål och body-lotion och en chokladkaka. Av henne fick jag en liten påse med knäck (den som vi gjorde i helgen) och chokladkola. Sedan fick jag en skiva med Mando Diao! Dom är så himla bra! Gissa om jag blev glad!?
Idag på hemkunskapen gjorde jag och Amanda chokladkola. De blev nästan lite för goda, och nu har jag nästan ätit upp allt. Så jag gissar att jag får skylla mig själv på att jag har ont i magen.
Fick reda på att jag har VG i slutbetyg i hemkunskap och jag hade väl egentligen hoppats på MVG, men jag kan tenta upp mig i slutet av 9:an om jag skulle behöva.
På no:n hade vi prov/läxförhör och Leena rättade snabbt, så jag fick reda på vad jag fick för resultat. Jag fick VG och man kunde max få VG+, så jag är väl nöjd.
I morgon är det avslutning i skolan. Vi vörjar klockan 8 som vanligt. Vi ska få våra betyg (vet redan alla förutom so) och så ska vi se på lärarnas julspel. Alltid lika kul, haha! Jag tror vi slutar halv 11, riktigt härligt!
Min mamma fyller år så efter skolan ska jag nog bara hem och fira. På kvällen är det träning och jag tror jag går på den fastän jag har en födelsedagsmamma hemma, jag har ju två matcher i helgen.
Nu ska jag gå och göra sallad, sen tänker jag läsa min härliga bok.

Love <3


massa härlig chokladkola !!

ps, det är något med Björn Dixgård som gör mig helt varm inombords.
(sjunger + spelar gitarr i Mando Diao)

vet inte vad det är, men ibland känns det som jag är kär.
haha xD


Sista plugg-spurten!

Hej läsare!
Nu sitter jag här med läxböckerna framför mig och plugg-spurtar. Det här är det absolut sista skolarbetet jag tänker göra hemma år 2008. Vi har prov i morgon, vilket vår lärare var tvungen att peta in sista skoldagen... Menmen, vad ska man göra? Plugga? Ja. Det känns helt okej inför provet. (pepppar, peppar, ta i trä!)
Ikväll ska jag på träning. Mer vet jag faktiskt inte. Men ni får ha det finemang!

Pusshej!


Hej och förlåt,

För att jag inte har skrivit på typ fyra dagar.
Men så är det ju mitt i julrushen också. Ni får inte tycka att jag skyller ifrån mig nu. I fredags var senast jag skrev. På kvällen tränade jag för första gången på mer än en vecka. Det gick faktiskt helt okej i alla fall. Lördagens match förlorade vi mot Alvik, vilket såklart inte kändes så bra, menmen. Vi har ett litet problem och det är att vi liksom ligger lite mittemellan två grupper. Förra året spelade vi i en grupp som var ett 'snäpp' sämre än den vi spelar i nu. Då vann vi alla matcher. I år spelar vi i en bättre grupp och förlorar alla matcher. Förstår ni hur jag menar? Aja.. det är lite knepigt att förklara. I helgen ska vi i varje fall spela två matcher. En på lördag och en på söndag. På lördag möter vi Stockholm Wild West och på söndag möter vi Eskilstuna. Båda lagen är jättebra men det ska bli kul att spela. På fredag fyller min mamma 45. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra då, men det blir nog ingen fest i alla fall.
I lördags efter matchen var jag med Amanda T. Vi var hos henne och gjorde massa kul. Kollade på Harry Potter 2, den gick på tv. Sen bakade vi knäck och slog in en massa julklappar. I söndags gick vi upp tidigt för Amanda skulle med sin mormor och julshoppa som de gör varje år. Själv åkte jag hem och fick reda på att min mamma skulle till Sickla och då följde jag med. Först så storhandlade vi på ICA, sen åkte vi till Nacka Forum. Där köpte jag julklappar till min käre bror och en julklänning till mig själv. På kvällen var det träning.
Igår var det vanlig skoldag och efter skolan gick jag hem och pluggade till no läxförhöret ett par timmar. Sen storstädade jag mitt rum. Har inte gjort det på ett par år tror jag, haha! Torkade av alla mina böcker och alla hyllplan i bokhyllan. Sist men inte minst pyntade jag med glitter lite här och var. Det blev himla fint faktiskt.
Ikväll ska jag slå in lite mer julklappar och sedan ska jag försöka gå och lägga mig hyfsat tidigt.


sofia, min bästavän <3

puss och kram!


Julbak och skridskor

Hellu!
Igår hade jag ingen tid att skriva här. Efter skolan spelade jag bas. Amanda, Sampa och Bobo väntade på mig och medans jag spelade bas så spelade de fia med knuff i typ en trekvart. Vilket liv va? Haha, nej, men det var lite gulligt faktiskt. När jag var klar så åkte jag med Amanda hem till henne och bakade pepparkakor i alla möjliga former. Sedan spritsade vi dem med olika färger. De blev riktigt fina faktiskt!
Idag hade musikklasserna luciatåg som vi andra fick se på. Det var jättefint, men finast var nog Amanda, haha! Resten av dagen var det 'pyssel' och jag och Amanda valde skridskoåkning på Ekvallen (inte mycket till 'pyssel' kanske, men...). Det regnade i princip hela dagen, så mycket till åkning blev det inte. Vi fick som tur var åka inomhus. De 'tappra' killarna ville absolut åka utomhus, men efteråt var de inte torra kan jag säga! Klockan tolv fick vi gå och jag, Amanda och Johan gick till Sibylla. Bobo tappade vi någonstans på vägen dit och sedan fick vi inte tag på honom tråkigt nog. Sampa kom efter ett tag också och så åt vi lite mat och snackade strunt. Steffie kom efter ett tag också och satt med oss ett tag. Efter en och en halv timme släpade Amanda mig hem till henne och så var vi där en stund innan hennes pappa kom och hämtade henne och hennes syrra. Jag åkte buss hem och nu sitter jag här alldeles ensam och kufar mig. Snart får jag ta och baka något tror jag, så att min mamma har något att sälja i cafeterian på lördag på min match. Senare ikväll ska jag iväg och träna i Hemmesta...



pepparkakor för fulla muggar!


så seriösa xD                                           amanda & jag :)


amanda och leena (våran lärare).  Jag tyckte bilden var lite komisk.
amanda ser ju så fruktansvärt förvånad ut! hahahhah!

kram och puss!


Skolan är bra härlig när man får sluta tidigt

Idag slapp vi ha elevens tid sista lektionen. En djup suck av lättnad! Men vad märkte jag när jag kom ut? Jo, att snöflingorna inte bildar ett spår av sig på marken. Om något så bara som lite blött på marken.
Just nu är jag lite småsur, för jag vill lyssna på musik men iTunes har hängt sig. Så innan jag gör någonting annat så ska jag starta om datorn.

Kram och puss <3

En gosig katt i knät

Har lite svårt att skriva. Min katt ligger i mitt knä och vill gosa. Men jag ska göra så gott jag kan.
Har varit i skolan idag. Det var ganska kul. Vi fick börja skriva på en deckarnovell på svenskan och sånt gillar jag! Jag var inte med på gympan men jag fick veta vad jag kommer få för betyg. Jag fick starkt VG och jag är jätteglad för det. Det betyder nämligen att jag kan höja mig till MVG senare, det är ju trots allt tre terminer kvar! Nu är det heller nästan inga läxor kvar innan vi slutar. Det enda är att vi har ett läxförhör (som ett litet prov) nästa vecka på torsdagen. Sen ska jag försöka hinna med en nyhetsbevakning till innan lovet också. Men annars är det nog inget annat tror jag. Vilket känns heeelt underbart! Snart jul! Jag tror faktiskt inte att jag har fått in i skallen än hur kort tid det är kvar.
På lördag ska jag spela match. Jag tror vi ska möta Alvik, men jag är inte riktigt säker. Hoppas verkligen jag är riktigt kry till dess. För då jävlar! Efter matchen ska jag förmodligen sova hos Amanda T och vi ska slå in julklappar. Vi gjorde det förra året också och det var så mysigt, så vi tänkte ha det som en liten tradition.
Idag ska jag lägga mig tidigt för jag ska bli frisk nu, så det så!

Puss och kram!


älskar dej <3


Never seen the light of day


Hemma från skolan

När jag vaknade i morse hade jag otroligt ont i halsen och minst lika mycket hosta som igår. Min pappa tyckte jag skulle stanna hemma från skolan idag och det gör jag också.
Min väckarklocka ringde klockan halv åtta och jag råkade somna om när jag hade stängt av den. Fem i åtta vaknade jag och gick upp då istället. Tog en dusch och sen åt jag frukost. Drack honungsvatten med lite citron i. Sen lade jag mig i soffan och sov en timme. Jag blev väl inte piggare av att sova precis, menmen. Jag läste sen ut min tråkiga bok. Ska bli riktigt underbart att få börja på en ny. Jag ska läsa "En plats de kallar Lyckan". Hoppas den är bra. Just nu sitter jag och äter mat. Efter det ska jag fixa lite med iPoden och sen ska jag läsa eller se på film tror jag.

Tjillevippen!


Märklig hosta

*host, host*
Har förkyldningen kommit tillbaka igen? Typiskt! Jag som hade tänkt träna ikväll. Men icke sa Nicke. Det får jag inte. Jag har ont i halsen så det är väl därför. Men jag ska åka och kolla på träningen i alla fall. Orkar inte sitta hemma och kufa mig hela kvällen. Familjen är borta på kalas, min kusin fyller 20. Jag hade ingen lust att följa med och jag slapp. Innan jag gör någonting annat nu så måste jag ta mig i kragen och göra en hyfsad nyhetbevakning. Det är min näst sista jag gör den här terminen, vilket känns skönt.

Korvsnutt!


Amanda Ernström

Tänk att få vara vän med en sådan underbar männinska som du, Amanda.
Det är verkligen inte alla som har den turen att få ha en sådan fin och underbar vän.
Jag vet att du redan har en bästis.
Jag hoppas verkligen den bästisen inser vilken tur hon har,
Som har en sådan fin människa till bästavän.
Amanda, jag kanske kallar dig för bästavän.
Det är för att du är en av mina närmaste vänner.
Men du vet att jag har andra bästisar också.
Jag har flera.
För oss två kanske 'bäsis' betyder två helt olika saker.
Du kanske har en,
En som står dig allra, allra närmast.
Du är min bästavän.
Men jag behöver inte vara din.
Huvudsaken för mig är att du är min vän.
Det behöver inte vara bästa vännen.
Bara att du står där, lyser upp min dag, kanske mitt i den mörkaste vinternatten-
Det betyder jätte mycket för mig.
Den som just du har utsatt till bästavän borde vara den lyckligaste på jorden.
Hoppas hon är det.
Hoppas hon värdesätter dig som sin viktigaste ägodel.
För det är du värd, Amanda.
Om jag någonsin skulle vara i vägen för er,
Sabba och förstöra er vänskap på något sätt,
Så skulle jag ta ett steg åt sidan.
Så länge det är det som känns bäst för dig.
Jag gör det som känns bäst för dig.
För jag värdesätter dig som min bästa vän.
En av mina bästa vänner.
Trots att du har en bästavän,
Att det är hon du har störst plats för i ditt hjärta,
Så ska du veta att jag alltid, alltid finns här för dig.
Finns här vid din sida.
Står här vad som än händer.



/  Elin Landqvist.

Det kallas julshopping

Hejsan och förlåt, för att jag inte skrev något igår. Men jag hade faktiskt fullt upp!
Efter skolan åkte jag och Amanda E till Mölnvik och köpte julklappar. Mölnvik är rena paradiset om man vill hitta julklappar har jag kommit på! Jag kan inte skriva vad jag köpte, för någon av dem jag köpte till kanske läser bloggen. När vi var där i Mölnvik ringde min mamma och berättade att matchen nu på lördagen var inställd. Ni kan väl kanske ana hur förbannad jag blev? Det blev jag i alla fall. Jag blev så arg att jag inte var suen att träna på kvällen. Så jag sov hos Amanda istället. Vi satt uppe halva natten och gjorde julkort och liknande. Vi såg på tv i kanske tio minuter samanlagt och det var då utslagningen på idol var. Vi blev väl ganska glada, Amanda och jag, att det var Alice och Kevin som gick vidare till finalen. Vi somnade väl vid två - tre.
I morse vaknade vi halv tio och åkte ganska snart in till Nacka Forum och julshoppade mer. Det var himla mysigt och vi var kvar där till klockan fyra, då vi blev  hämtade av Amandas mamma.
Nu sitter vi här på golvet i Amandas och Filippas rum och lyssnar på musik. Amanda gör julkort och jag sitter här och skriver blogg. Alldeles nyss var det tvärt om. Jag ska sova här en natt till och i morgon kväll är det träning. Då har jag förmodligen fått tillbaka suget.

Pussgurkis!


sötnöten själv!                                                          jag tror det kallas shop-missbruk...

En glad liten filur

Just så känner jag mig nu. Det kanske låter löjligt, men jag fick lite bra betyg idag i skolan, så det är därför. Jag fick tillbaka min no-fördjupning inom abort. På den fick jag VG. Jag hade hoppats på ett G+, därför blev jag glad att det blev mer. Vi hade Franska-prov idag också och det gick bättre än förväntat. Sedan så hade vi trerätters-middag. Jag, Tess, Elin och Amanda stod för efterrätten. Vi trodde först det skulle bli misslyckas, men det blev faktiskt riktigt bra. Och gott! Så fick jag veta hur det gick på ett läxförhör vi hade för ett tag sedan. Jag fick 42/52 rätt. Jag trodde kanske jag skulle få 10 eller något, så det var också en överraskning! Och slutligen fick jag veta hur det hade gått på "lägenheten", ni vet den jag jobbade med så hiimla länge..? Jag fick MVG! Hon skrev en liten kommentar också. Där skrev hon att det var en av de bästa "lägenheter" hon har sett. Så, visst känns det bra när man har kämpat riktigt länge och hårt med en uppgift och så får man bra resultat? Så känns det i alla fall för mig.
Idag har jag inte orkat plugga särskilt mycket. Det jag egentligen behöver plugga till är so-provet i morgon, men jag orkar verkligen inte. Istället sitter jag här med datorn i knät och bara tar det lugnt.
Ikväll ska jag fortsätta slappa, så ska jag lägga mig ganska så tidigt tror jag. Vill vara pigg i morgon till provet, första lektionen.

Hare' fint!


 


Sofia är här!

Tjillevippen!
Just nu är jag lite smått flummig, jag är nämligen med Sofia! Vi har pluggat lite.. det gick inte så bra tror jag, haha!
Vi kom precis på att vi har vackra öron. Det är en härlig känsla kan jag säga!
Vi ska snart hem till Sofia och hämta en väska. Denna väska kommer snart att innehålla en viss mängd träningskläder. Och en boll förstås!
Men först måste vi flumma av oss lite tror jag. Vet inte hur. Men jag tror att det hjälper om vi flummar lite mer.

Korvmojj! och GURKA!


det här va länge sedan , hahhahaha!

Julkalendern!

Jag och ett par till satt och försökte komma fram till vilka julkalendrar det har varit genom åren, idag när vi satt i matsalen och åt äcklig fisk. vi kom inte så långt i tankebanorna. men här kommer svaret! klicka här :)


Kan inte låta bli att le.

Jippie! Äntligen har jag fått det jag väntat på. En härlig chokladkalender! Nu är jag glad minsann!
Förlåt att jag inte skrev något igår, men jag hade glömt min dator hos farmor och farfar. Igår var det skola igen... det var väl sådär, fast jag fick ju träffa alla jag saknat, framför allt Amanda, så så farligt var det inte.
Idag har jag pluggat och pluggat. I skolan hade vi labb på no:n. Och jag och Amanda gjorde så att det började brinna lite i vår brännare. Haha, Det brinner, hjälp! - skrek Amanda helt plötsligt. Det var ju inte så farligt, faktiskt bara kul ärligt talat. Men när vi kom ut ur klassrummet hörde vi alla säga : "usch, det luktar bränt här" & "har någon rostat bröd eller!?" mm.
Sedan så hände en inte så speciell grej egentligen, men jag blev väligt glad och kunde inte koncentrera mig så bra på matten sen precis.
I morgon är det träning och jag längtar!
I helgen är det match mot Solna och jag är väldigt nervös! Men jag är inställd på att vinna, helt klart! På söndag ska jag med Amanda E till Nacka Forum och handla lite julklappar. Det ska bli jättekul, jag längtar.
Justdet! Igår skrev jag en önskelista! Mest för att komma ihåg vad jag önskar mig och sen för att inte behöva rabbla upp alla saker varje gång någon frågar. Haha! Har du skrivit önskelista??

Pussgurk!


RSS 2.0