Helgen är kommen :)

Åhh, vad underbart! Äntligen helg igen!
Nu ikväll är det träning som vanligt och sen åker jag hem.
I morgon ska jag, Sofia och Amanda T åka till stan och gå på bio. Vi ska se I Taket Lyser Stjärnorna. Den verkar himla bra! Efter bion ska jag hem till Sofia och sova där. Vi ska nog göra pizza till middag och så ska vi köpa naturgodis. Mumsfilebabba!
På söndag är det träning på kvällen.
Igår i skolan fick vi göra ett slags motions-schema, antingen åt oss själva, någon familjemedlem eller en kompis. Jag gjorde ett till mig själv. Jag känner nämligen att jag behöver ett just nu. Jag ställde mig på vågen igår och blev med ens på dåligt humör. Kändes inte alls bra. Jag vill verkligen inte vara en människa som är onöjd med sin vikt och en sån som gör allt för att gå ner i vikt, får sådana människor känns bara tragiska tycker jag. Och jag tänker heller inte göra det här till en sån där gå-ner-i-vikt-blogg. Men från och med nu på måndag (och den här gången ska jag klara det) ska jag försöka följa mitt schema. Schemat är främst inte till för att gå ner i vikt (sådana uppgifter får man nog faktiskt inte i skolan, hur tjock man än är) utan det är till för att öka konditionen på fem veckor. Genom att hela tiden i små steg höja kraven på motion i schemat kommer konditionen ökas, hoppas vi på. Sen ska man också skriva in vad för mat man ska äta under de här veckorna också. Dock har inte jag kommit så långt i mitt skrivande än, men jag har i alla fall bestämt mig för att små-äta mindre. Genom att jag skriver ner allt det här på bloggen så känns det som en kick i baken att verkligen ta tag i det nu på måndag. Det är då mina fem veckor börjar.
Vi hade beep-test idag. Det gick inte så bra för mig personligen. Vissa skulle kanske säga att jag klagar när jag säger så. Men det handlar om att jag vill bli bättre och bättre, inte sämre och sämre så som det nu har gått. I slutet av sjuan hade vi beep-test första gången tror jag. Då fick jag 9.10. Gången efter det fick jag typ 9.2 eller något sådant. Nu fick jag bara 8.4. Jag är inte alls nöjd, och det handlar inte om någon annan än mig själv, för jag tävlar bara mot mig själv när det gäller beep-test. Men eftersom jag nu fick så försämrat resultat så har jag ett mål som jag måste försöka slå. Genom att gå efter mitt femveckors-schema så hoppas jag på förbättrad kondition och att jag ska bli vän med min spegel. Jag vet att jag inte är tjock, inte lider av fetma eller något sånt, men de senaste veckorna, eller dagarna, så har jag tänkt mycket på vikten och på min "figur". Granskar mig i spegeln och känner mig inte nöjd och så vidare. Mitt schema-mål handlar inte om att jag ska banta eller något, utan att jag ska förbättra konditionen och inget annat... men innerst inne kan jag erkänna att det nog lite handlar om att bli vän med spegeln också. Och för det behöver jag inte bara minska mig, utan mest handlar det om att jag måste skaffa mig självförtroende. Jag vill vara stolt för den jag är och hur jag ser ut.
Jag har självkänslan, men jag saknar det som jag önskar mig mest av allt. Självförtroende.


Inte särskilt data-sugen

Hej hopp!
Om ni undrar varför jag inte skrivit på två dar så kan jag skylla ifrån mig med att jag har gjort lite annat.
- En ganska dålig ursäkt faktiskt... Sanningen är att jag inte har känt för att sitta vid datorn alls. Varken idag eller igår.
Men bloggen ska jag försöka hålla igång så gott jag kan och så länge jag har ett par läsare här.
Idag efter skolan och basen så fikade jag och min kompanjon Amanda Ernström på Delselius. Vi drack varm choklad med grädde och åt varsin havrekaka. Mumsfilebabba!
Jag vet inte om de som läser min blogg gör det för att den är bra eller bara har den som tidsfördiv eller vaddetnuär... men just i detta nu känner jag inte så mycket för att skriva. Men jag får för mig att det blir en bättre blogg ifall jag skriver när jag har lust och inte bara för att jag känner mig tvungen till det. Eller vad tror ni kära läsare?
Jaja, nu ska jag nog gå ut i mitt lilla vardagsrum och vara med min mysiga mamma och lillebror.

Så ni vet så har jag ingen aning om vad jag har skrivit i det här inlägget... jag sitter jag pratar med kompanjonen på msn och det är svårt att göra båda samtidigt när man spelar mimic också...

Hej och adjö, korv med brö



denna bild förgyller detta inlägg

God natt och sov gott

Hej trollungar .
Kortkort inlägg idag.
Ska alldeles strax sova. Som en stock, hoppas jag.
Vanlig dag i skolan. Jag var snorig. Deppig också, i början av dagen. Men det blev bättre sedan.
I morgon har jag lite läxor jag måste sitta och grubbla över. Så har det varit även idag, så det är därför jag kommer med ett lite sent inlägg denna tisdag. Men i morgon vet jag inte om jag kommer hinna skriva något alls, men då får det väl vara så. Jag har ju träning på kvällen också.
Nej, nu ska jag minsann hinna läsa lite i min bok, som jag äntligen har kommit in i ordentligt! - Dock tog det mig hela 100 sidor att känna mig riktigt hemma, men nu så rullar det på. Vips var 100 sidor till lästa. Endast 600 kvar då...

Sov gott fina, underbara du, vem du än är och när du än tänker sova.

Hemma-dag

Hallå där. Alla friska?
Själv sitter jag här nerkrypt under täcket med datorn i knät. Har riktigt ont i halsen så jag stannade hemma från skolan. Både min pappa och lillebror är hemma idag också. Simon är också krasslig och far min är ledig från jobbet.
Min dag kommer slösas bort med en massa dator och en massa filmer. Hoppas jag kan gå till skolan i morgon. Det värsta jag  vet är nämligen att hamna efter i en massa skolarbete.
Det dåliga med dagen är att jag missar det första (och sista?) friendsmötet. Jag och Amanda E blev ju valda till representanter, så idag får hon gå själv. Undra vad man gör på ett såntdär möte? ...
Nu ska jag leka lite med photoshop. Återkommer senare under dagen tror jag.

Kram och puss


som ni ser är bilden lånad från amandas blogg.

Superduper - lördag

Hejsvej läsare!
En ont-i-halsen-dag idag för min del. Jag gillar det inte alls, men vem gör det fresten?
Igår hade jag och Amanda en superduper - dag. Cupcakesen blev perfekta och tacosen med. Vi såg jättehärliga filmer också, nämligen Nacho Libre, Edward Scissorhands och sen var det King-Kong på tv. Dock såg vi inte hela King-Kong, vi var för trötta så vi gick och la oss och sov istället.
Idag har vi inte gjort mycket. Vi har sett Svampbob långfilmen och så har vi suttit lite vi datorn och så. Amanda åkte hem för ingefär tre timmar sen. Jag tränar inte träna idag, eftersom jag har ont i halsen. Tror nog att jag får ta och pallra mig till skolan i morgon i alla fall, men vi får se...
Amanda hade med sig en Mando Diao skiva som vi lyssnade på. Bring 'Em In. Den gjordes 2002 och är alltså deras äldsta. Jag fick låna den och nu har jag brännt den och lagt in låtarna på min lilla iPod. 
 
Jag har precis blivit medlem på bloglovin. 

Följ min blogg med bloglovin

Ha en fortsatt trevlig helg.

Puss och kram


1.bring 'em in 2.hurricane bar 3.ode to ochrasy 4.never seen the light of day.
våran fina samling  : )
nästa album kommer 13 februari. vi längtar!

Cupcakes

Såhär blev vårat fina resultat. Vi är riktigt nöjda.
Goda blev dom också!


Morgonpigg

Hallihallå!
Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen och nu sitter jag här och äter frukost.
Klockan elva ska jag gå ner och möta Amanda i Centrum och så ska vi handla lite.
Dagen ska ägnas åt att baka, lyssna på musik och se på film. En riktig mys - lördag alltså!
Ha en bra dag.

Puss och kram

Smaskens!

Hej svej.
En vanlig dag i skolan idag och nu sitter jag här och lyssnar på musik, lägger in låtar på mobilen och letar recept på nätet. I morgon ska ju Amanda T sova här och vi ska baka cupcakes, så jag måste få fram receptet och se vad jag behöver köpa. Ikväll är det träning och efter den ska jag bara hem och ta det lugnt. Jag har inte varit hemma på en fredag på ganska länge känns det som... Nu ska jag skriva ner allt jag behöver och ni får ha en mysig fredagskväll!

Pussar


Stor eloge till...



 

N I C O L I N A

som har börjat updatera mer och mer på sin blogg. numera skriver hon 3 - 5
inlägg per dag. riktigt bra jobbat!

en kul blogg med en massa bilder och ibland om man har tur; även tävlingar.

nicolina är 13 år och bor i gustavsberg. hon har bloggat sedan juni 2008.

bloggen har gått framåt och vi hoppas på ännu mer från dig, nicolina.

fortsätt kämpa på!

nicoticko.blogg.se

Ska försöka sammanställa gårdagen

Hallå där!
Igår bowlade vi i ett par timmar med skolan. Efteråt, när de flesta andra åkte hem så stannade jag och Amanda i stan. Jag köpte ett par jeans på H&M och sen satt vi och drack varm choklad på Espressohouse i Gallerian. Efter ett tag åkte vi hem till mig och hämtade mina tränings och sova-över kläder. Så åkte vi hem till Amanda och åt mat och sen åkte jag på träning och Amanda fäljde med mig dit. Hon satt och fotade medan jag tränade. Efter träningen åkte vi hem till Amanda och hade hur kul som helst. Mycket prat och skratt. Vi åt god glass och sen poppade vi popcorn och spelade UNO med Amandas syrra och mamma. Ännu mer skratt. Klockan blev mer och mer och tillslut var det dags sova.. eller i alla fall gå och lägga sig. Vi låg och pratade om allt möjligt i ett par timmar. Vi somnade till sist och då var klockan runt tre.
I morse vaknade vi halv tio. Vi åt frukost och lite senare åt vi nudlar. Sen gick vi till skolan i drygt två timmar. Hade prov och det gick inte så bra för min del tror jag. G eller VG kommer jag få. Så helt meningslöst var det kanske inte i alla fall.
Efter skolan var det bas för min del. Jag gav en skiva till Riggan som jag hade brännt. En skiva med låtar bara från Mando Diao - De bästa. Hon blev glad och tog genast ut en låt åt mig, den som jag tycker är den som är allra bäst. All My Senses. Så nu kan jag den på bas!
Nu på eftermiddagen har jag pluggat lite engelska och sen har jag suttit vid datorn.

Puss och kram på er!



H&M divided 398 :-

Bowling i morgon

Hallojsan!
Hela eftermiddagen har jag pluggat, därför har jag tyvärr inte haft tid att skriva något innan dess.
Skoldagen har varit helt okej. Men morgondagen lär bli bättre...
Bowling! Vi ska samlas i Centrum tio över elva, så vi får alltså en riktigt lång och skön sovmorgon. Vi ska bowla i Gullmarsplan och vi slutar tidigt också, klockan två ungefär. Efteråt ska jag och Amandapanda stanna i stan. Jag vet inte riktigt vad vi hittar på, men det ska bli mysigt. Det ända dåliga med dagen är att vi ska ha oturen att få Olof som ledare med oss till bowlingen... Varför ständigt denna läskiga man!?
På kvällen har jag träning.
På torsdag får vi sovmorgon igen, vilken härlig vecka! Våran läsning och träslöjd är inställd så vi börjar inte förrän klockan tio. Sen är det no - prov... inget kul alls, usch! Men jag hoppas verkligen det går bra ändå.
Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska bre en eller flera stora mackor med en massa härlig Nutella! Godare finns nog inte, eller vad säger ni ?!

Kram kram !!


Oh, I wish I could hold him once again

Hallå! Haft en fin dag?
Själv sitter jag här och har ont i hela min kropp. Rygg - och magpartiet fullständigt skriker. Gissa vad problemet är? - Träningsverk... Igår på träningen var det fys för första gången på flera veckor. Jag känner verkligen att kroppen har tagit sin paus från sånt fysiskt arbete de här lov - veckorna. Igår gjorde vi sammanlagt 100 situp's. Så det är nog därför jag knappt kan röra mig nu. Nej, nu tog jag i, men ont gör det!
Träningen i övrigt igår var toppen, förutom att jag fick någons finger i ögat så det började rinna och ögat blev rött och lite svullet. Men idag känns det bättre.
I skolan idag hade vi någon slags FN - konferens och det blev bättre än jag hade trott att det skulle bli. Vi hade väl inte förberett oss hundra procent, men det gick bra i alla fall, konstigt nog. Det var till och med kul. Till lunch blev det pannkakor som var smaskelimums. Ni vill nog inte veta hur många jag åt...
Den här veckan ska jag plugga en massa. No - prov på torsdag och det är inte kul alls. Kan inte mycket inte...
På lördag ska Amanda Takahashi sova här. Vi ska laga mat och så ska vi baka cupcakes. Mums!
Inga matcher i helgen heller.
Nästa helg ska jag och Sofia göra något kul. Sen kanske jag åker till storstaden med Amanda E. Jag måste ha ett eller helst två par jeans. Det är lite krisigt på den fronten i min garderob för tillfället.
Jag hoppas ni mår bra.

Pösss


det var tider det...
saknar er!
<3

Det här med rubriker...

...är inte min grej. Som ni kanske har märkt?
Nu kom jag precis hem från Rindö. Är väldigt trött men jag ska komma iväg till träningen på något vis ändå. Jag vet ju att när jag väl kommer dit så blir det ju kul.
Idag har jag och Amanda gjort typ.. ingenting. Och det har varit skönt. Fast lite har vi gjort; spelat Uno, till exempel. Men inte så mycket mer.
Snart ska jag peta i mej en macka eller två, så jag får lite energi till träningen. Numera kommer jag också vara ensam på bussen vilket känns väldigt tråkigt. Sofia har ju slutat... Så jag får ta med mej min iPod och lyssna på musik. Men det är faktiskt inte fy skam det heller! Men Sofia är roligare, så det så.
Nu ska jag fortsätta att lära mig photoshop.
ha det fint.

Pussar

tellus


Mysigare får man leta efter

Hej människor.
Idag vaknade jag och Amanda vid 10. Vi har varit ute ett par timmar och vi tog en massa kort och så drack vi varm choklad och åt pepparkakor. Vi har ätit lunch och snart ska vi baka. Jag tror det blir cupakes!
Jag ska ju sova här en natt till så vi har inte bråttom med någonting. Vi tar det bara lugnt oh går runt i våra mukisbyxor.
Om ni vill se bilder kan ni klicka här.
Nej nu ska vi baka!

Puss och kram, jag hoppas ni också har det bra!


Nu är jag hos korven

Hallå!
Jag har det hur br som helst, jag är nämligen hemma hos Amanda Ernström. Vi är på Rindö där hennes pappa bor. Amanda ägnar sig åt att fota fula mig när jag sitter här och skriver. Vilket liv... Annars gör vi inget särskilt, kollar på tv. Vi har sett på Mean Girls och senare ska vi se på Bert. Johan och Bobo blev riktigt avis när vi berättade att vi skulle se Bert ikväll. Haha!
Amanda äter godis och jag äter jordnötsringar. Jag får skylla mig skälv att jag inte äter godis, men ska jag vara ärlig så är det riktigt suktande med godislukt här bredvid...
Nej nu ska jag inte skriva mer. Ha det fint!

Kramar!

I'm dreaming about times that are gone

Hejhej!
Igår skrev jag tyvärr ingenting i bloggen, men jag hade annat för mig. Amanda E och Sofia följde med mig hem efter skolan och vi åt mellis i flera timmar faktiskt. Fast mest satt vi och pratade och lyssnade på musik. Vi pratade om knäppa saker vi gjorde när vi var små och sånt. Vid fem tog vi alla tre Hemmestabussen. Jag och Sofia gick av i Mölnvik och Amanda åkte vidare, hon skulle hem. Jag och Sofia gick först till Siba och kollade efter hörlurar, men hittade inga bra. Så vi gick vidare till Expert och där hittade jag ett par iPodhörlurar som jag visste är bra. Men jag hade för lite kontanter. Så jag släpade med mig Sofia till automaten och sen gick vi tillbaka och jag köpte dem. Så vi fick lite motion och det skadar ju aldrig, haha!
Sen åkte vi vidare till träningen. Men Sofia hade inte träningskläderna med sig. Och vi fick alla i laget ett tråkigt besked.
Sofia måste sluta spela basket. Hon berättade det för hela laget efter träningen, men jag hade fått reda på det redan tidigt på dan i skolan. Det är jättetråkigt för oss alla och vi hoppas allihopa att dina knän blir bra, Sofia! Du är fortfarande en lagmedlem, ska du veta. I alla fall enligt mig.
Träningen i övrigt gick bra och det var kul!
Torsdagar är alltid korta och härliga i skolan. Eller härliga kanske var att ta i lite väl. Men dom är korta. Efter skolan gick jag ner till Centrum med Amanda och hon följde med mej till min bas. När den var slut åkte hon hem och jag gick hem till mig.
Idag har jag pluggat och lyssnat på musik. Till middag åt vi soppa och pannkakor efter det. Mums!
Nu ska jag snart försöka lämna datorn och kanske läsa min bok eller så. Klockan hal åtta är det Vänner och det får jag bara inte missa!

Au revoir!


jag tog bilden
och så har jag redigerat den

I don't know why I wrote this song

Hej på er.
Har suttit och skrivit så smått på ett inlägg sedan kanske två timmar tillbaka, men jag bara skriver en massa strunt. Så då kan jag lika gärna strunta i att ha med det överhuvudtaget.
Skolan har varit som vanligt. Inget speciellt har hänt.
Just nu sitter jag och lyssnar på en jättefin låt. Med gissa vilka? Justdet: Mando Diao. Den heter Dalarna och är nästan åtta minuter lång. Ingen sång i låten, bara lite kör. Resten är bara fin musik. Stämningsfull. Härlig.
I natt drömde jag att jag såg dem live. Det är inte klokt att det faktiskt kommer hända snart.
Ibland är jag himla avundsjuk på Amanda Ernström. Hon säger att hon inte orkar vara besatt av t.ex. något band eller artist. Hon kan liksom välja själv. Och det kan inte jag. Just nu är jag så besatt så att självaste konserten som kommer äga rum 25 april känns olustigt. Jag får någon konstig känsla i kroppen så fort jag tänker på konserten. Varför är det så? Kan någon svara på den frågan?
Aja...
Idag är sista dagen jag får äta godis på ett tag. Vi har också burit ut granen och hamrat sönder pepparkakshuset. Julen är alltså ute ur vårt hus nu.
I morgon är det träning och det ska bli himla kul, som vanligt.
Nu ska jag snart sova. I morgon har jag ingen sovmorgon utan måste gå upp cirka halv sju. Usch och fy! Menmen!

Puss och kram, ha det fint!


Lite om min dag

Hejsan !
Idag i skolan har det varit som vanligt. Inget speciellt har hänt faktiskt.
När jag kom hem från skolan öppnade jag ett brev till mig och i det låg mitt nya busskort. Det är terminskort+ och räcker fram till och med 12 juni. Så jag får verkligen se till att inte tappa bort det! ... fast justdet, jag får ju ett nytt om jag råkar göra det, på grund av att jag har köpt det via nätet!
Nu har jag ätit mellis, choklad och lussebullar. Jag var så himla hungrig för jag åt inte särskilt mycket i skolan idag. Sen så passar jag på lite också, särskilt med chokladen, eftersom att i morgon startar mitt godisförbud. Eller i morgon ska vi kasta ut granen och hamra sönder pepparkakshuset och så... Men efter det så får jag inte äta mer godis. Och det ska faktiskt bli ganska skönt trots allt!
Jag har nu pluggat i cirka en och en halv timme. Engelska och Franska - glosor och läsa igenom ett par sidor i no-boken. Är bara inne på datorn en snabb stund nu, för strax ska jag börja med maten. Jag ska göra köttfärssås. Nu efter jobbet ska min mamma handla och jag hoppas att hon (eftersom att jag bad henne) köper hörlurar till mig om hon hittar. Om inte, så ska jag köpa det på onsdag innan träningen. Jag tänkte köpa såna där vanliga, små. Jag har nämligen bara såna där stora... plus att det är en hur lång sladd som helst till dem. - Inte så kul att ha med sig överallt och bära på bara för att få lyssna på lite musik.
Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs i morgon eller kanske (kanske inte) lite senare ikväll!

Kram på er!


Rubrikerna är krångligast

Haajj!
Idag har jag vi spelat match mot Alvik i Bromma. Jag var riktigt taggad innan matchen och hoppade runt som jag vet inte vad. Vi började matchen bra med två perioder som vi ledde mesta av tiden. Vi var riktigt grymma och hade flyt. Sen började Alvik lägga i en del poäng och plötsligt låg vi under mad ganska mycket. Tredje och fjärde perioden spelade vi inte lika bra som de två första, men jag kände i alla fall att det var en kul match. Jag känner mig nöjd med min insats idag och jag kände mig i god form. Jag fick spela nästan hela matchen och gjorde allt jag kunde. Jag satte faktiskt till och med en tre-poängare, vilket jag bara har gjort två gånger innan!
Jag tycker fresten att alla spelade grymt idag och fastän vi förlorade så ska vi vara glada. Tyvärr var det bara jag och Amanda Nordstedt som var nöjda, resten var nog mest deppiga.
Nästa helg är det ingen match, utan då ska jag istället sova hos Amanda Ernström på Rindö. Det ska bli jättekul - jag har aldrig varit där förut.
Nu efter matchen har jag ätit thai-mat - vårrullar; vilket är bland det godaste jag vet. Sen har jag pluggat lite på franska glosorna jag har till onsdag och torsdag. Lite senare kom Gunilla hit och hon spelade in min röst till någonting. Jag fick liksom ställa frågor och så är det någon annan som ska svara. Jag vet faktiskt inte riktigt vad det ska användas till. Men en sak är säkert ; Jag hatar att höra min egen röst på band!
Nu är jag jättetrött och jag har lyssnat igenom de skivor jag fick igår så smått. Musik är fan glädje och jag älskar, älskar, älskar Mando Diao!
God natt och sov gott. - Ja, jag ska faktiskt lägga mig nu. Vill vara pigg inför en ny skolstart, förra veckan räknas ju knappast, det var ju bara två dagar.

Sov gott!

Som att fylla år en gång till

Hellu!
Idag klockan fyra kom en massa gäster hit ; släkt och vänner. Vi har ätit en massa god mat och en jättemumsig tårta. Och så såklart en hel del godis.
Jag har fått mer fina presenter och jag är hur glad som helst!
Det är nästan som om jag har födelsedag en gång till!
Igår fick jag en jättefin tröja av Amanda E. Jag har haft på mig den idag på dan och jag kände mig verkligen jättefin. Igår fick jag också ett jättefint linne från Monki av Amanda T. Och av henne fick jag också ett läppglans och en ögonskugga. På kvällen åt vi middag hos mina kusiner och jag fick en ny almanacka och bläckpenna.
Just nu sitter jag och importerar skivor till iPoden, skivor som jag har fått idag.
I morgon ska jag spela match. Längtar verkligen, även fast jag är ganska så trött just nu. Men det ska bli kul.
Idag har jag fått:

§ Skiva : Mando Diao - Never Seen The Light Of Day
§ Skiva : Mando Diao - Ode To Ochrasy
§ Skiva : The Last Shadow Puppets - The Age Of The Understatement
§ Tavla : Inramad teckning av min 6 åriga kusin
§ Tavla : En pappersfigur inramad. ' Den japanska samurajhjälmen symboliserar lycka och framgång för barn och ungdomar i framtiden '. - Min faster har gjort den.
§ Ljusslinga
§ En massa tuggummi
§ Halsband - kedja med svart stjärna
§ Presentkort på Delselius - 200 kronor
§ Bok : Stephenie Meyer - Ljudet av ditt hjärta
§ Bok : Stephenie Meyer - När jag hör din röst
§ Tjocktröja med Musse Pigg
§ Presentkort H&M - ? kronor

Samt en massa fina kort och en hel drös med fina blommor.
Gud vad jag mår bra, det här har varit en underbar födelsedag och jag har en sådan fin familj och såna fina vänner. De vänner som har varit här idag kan ibland kännas som min familj fast de egentligen är mina föräldrars vänner.
Jag är så glad för allt just nu. För livet. Det handlar inte bara om att jag har fått en massa paket - det handlar också om att jag börjar förstå lite av varför livet är värt att leva.  Och det är med hjälp av familjen som jag börjar förstå så smått. - Visst har man sina sämre dagar, men det kan vara med hjälp av dem som man tar sig vidare. Efter regnet kommer faktiskt solsken.
Tack för att ni ägnar lite tid i era liv åt att läsa vad jag skriver.

Pusshej!

Min födelsedag

Idag började skolan igen, efter ett långt och härligt lov... men kul saker händer ju också, jag fyller nämligen år! Har fått jättefina presenter och fina gratulationer.
På lördag ska självaste kalaset vara - då släkt och vänner kommer.
Tänkte skriva upp det som jag har fått idag :) Är jätteglad för allt, verkligen!

§ En jacka från Adidas ( typ duffel )
§ Örhängen
§ Halskedja med hjärta
§ T-shirt med Rolling Stones-märke
§ Två par sängkläder
§ En bok om grafisk design

§ Tre par trosor

§ 150 kronor
§ En topp (från Sofia <3)
§ En necessär

Hoppas ni haft en bra dag!

 

puss & kram


A song to sing when I'm lonely

Hej folk!
Igår skrev jag inget för jag var lite för trött. Vi förlorade båda matcherna igår tyvärr. Menmen, det är bara att kämpa vidare.
Just idag känner jag mig trött och lite smått ledsen. Det kan ha flera anledningar men jag tar inte upp det här.
I morgon däremot ska jag ha roligt och leva livet som det är värt att leva. Jag ska vara med Amanda Ernström och vi ska äta en massa godis och göra pärlplattor. Jag ska sova där till onsdag och på onsdagen ska vi in till stan där vi ska sätta upp pärlplattorna. Vi kanske kikar in i en second hand också. Sen tänker jag visa henne gymnasiet som jag känner för att börja på. Sen vet jag inte om jag kommer känna samma om ett år, men just nu känns det här helt rätt. Och så ligger det mitt i stan, på Söder. Södra Latin heter gymnasiet. Det finns mest estetiska inriktingar.
Nu ska jag duscha av mig det ledsna och försöka tänka på något annat än den människan som sårar mig.
Jag hoppas ni mår bra mycket bättre.

En puss


Gissa om jag längtar

25 april är den dagen jag längtar till mest av allt just nu. Då ska jag och Amanda Takahashi gå på konsert... och inte vilken som helst heller, vi ska nämligen se MANDO DIAO! Vi köpte biljetterna igår och vi firade genom att köpa lite godis och ha maratonrunda med 'Vänner'. Så hela kvällen glodde vi alltså på film och såg vad Chandler, Rachel, Ross, Monica, Phoebe och Joey kunde hitta på. Så en del skratt blev det! Och så sjöng vi 'Lips' och det var första gången för mig, men det var ju nästan som singstar, så det gick bra!
I morse gick vi upp tiiidigt, typ 05.40. Vi fick konstigt nog i oss frukost trots att det var så tidigt. I mörkret begav vi oss till samlingen och bilarna stod där och väntade. Vi vann våran första match idag! Vi spelade mot Eskilstuna, men mot ett annat lag än det vi brukar möta, de här var faktiskt inte särskilt bra. Nästa match skulle vi spela vid fem, så vi hade hela dagen på oss att göra en massa kul. Vi gick omkring i Täby Centrum och kollade i affärer, åt godis och larvade oss. Satte klisterlappar i pannan och så. ' Pang Pris! ' Haha, vi hittade dem på BR. Så åt vi jättegod mat och gick till Tibblehallen och kollade på en massa matcher. Aja, andra matchen vi spelade vi mot Skuru.. De är tredje bäst i Stockholm.. Så ja, vi förlorade. Men jag tycker inte det gjorde särskilt mycket, i morgon ska vi ta nya tag och möta lag som spelar helt annorlunda, och de kan vi vinna mot, absolut!
Nu ska jag sova, men först lägger jag in en video på en mycket speciell låt.


tack för att mando diao finns.
här är deras nya låt 'Dance With Somebody'
lyssna gärna på den.
själv gör jag det hela tiden.
och tänker hela tiden på att jag om ett par månader ska få se dem ir !

tack för att ni läser min blogg :)

Så var Täby cup igång!

Idag var första cup-dagen. Vi mötte Järfälla och vi förlorade. Surt... Vi spelade faktiskt riktigt dåligt, ingen bra start på det nya året! Menmen, vi tog i alla fall igen lite i de sista två perioderna. I morgon är första matchen mot Eskilstuna och dem ska vi spela mot klockan 8. Får gå upp vid halv 6... Jippie?
Ska snart ringa Amanda och kolla om jag kan sova där, så jag inte behöver gå upp lika tidigt som jag skulle gjort annars. Och för att det är kul att vara där också förstås!
Önska oss lycka till i morgon på de två matcherna vi ska spela då!

Kyss


Hej 2009

Hallå där och gott nytt år!
Inne i stan igår fick vi otroliga platser med värsta utsikten. Helt otroligt! Har aldrig sett något liknande! Vi stod på söder, ungefär vid Mosebacke. Så vi såg ut över vattnet och borta på andra sidan var det makalösa fyrverkerier. Tog väldigt mycket kort, men jag kan väl säga att hälften blev helt svarta. Det var inte lätt att ta foton. Men ni ska få smakprov på vad jag fick för foton, några av de bästa jag fick till.






Så, idag ska jag till min farmor som fyller 66. Kusinera kommer dit och det ska bli jättekul att träffa dem. I morgon börjar cupen! Vi ska samlas klockan 8, så det blir till att gå upp riktigt tidigt... fast dan därpå blir det värre. Då börjar nämligen våran match i Täby klockan 8! Vi brukar behöva vara där en trekvart innan och det betyder att samlingen i Grantomta måste bli runt 6! Inte roligt...
Men ni får ha det bra nu, och gott nytt år än en gång!

puss och kram från elin!


RSS 2.0