Nicoticko

nicolina & elin... små, små kusiner. älskar dig lika mkt fortfarande nicolina <3

Tack för att du finns!
Muntrar upp mig och så. Piggar upp mig när jag håller på att ruttna.
Nu ska jag till Nicolina snart. Bussen går 12.10. Ska träffa henne klockan 13.00. Jag hoppas vi kommer svulla i oss en massa godis!

Igår laddade jag ner ett par låtar... Dom här laddade jag ner:

§ If I Were a Boy              - Beyoncé
§ So What                        - P!nk
§ Hot 'n' Cold                   - Katy Perry
§ Talk                                - Coldplay
§ FF                                   - Kent
§ Kärleken Väntar           - Kent
§ Dom Andra                   - Kent
§ Pärlor                             - Kent
§ Last Chance                 - Sugarplum Fairy
§ The Escapologist         - Sugarplum Fairy
§ Forever                           - Chris Brown
§ Lately                              - Red Hot Chili Peppers
§ Million Miles of Water  - Red Hot Chili Peppers
§ Ruby                               - Kaiser Chiefs

De här låtarna upprepas i min iPod nu för tillfället.


Nej du Elin, nu får du ta och krya på dig!

Det blev väl ändrade planer kan man väl säga... Tyvärr! Jag skrev ju att jag hade ont lite här och var och så... Det kan ju ha berott på att jag var sjuk. Min lillebror blev också sjuk, men av den lite värre sorten. Själv hade jag ingen feber, kände mig bara allmänt krasslig, medans brorsan min hade ca 40 graders feber och har det fortfarande. Inget roligt! Så det blev ingen kalajs hos farbrorn tyvärr. Och inget badminton heller. Men nu, nu har jag legat och kollat på film två dagar i sträck. Och folk som inte känner mig väl skulle väl svimma om de fick se mig nu. Smutsigt hår, grå hy och stora svarta ringar under ögonen... Ingen härlig syn kan jag säga. Blundar helst när jag går förbi en spegel. Men eftersom jag känner mig bättre idag (inte utvändigt, dock) så ska jag försöka samla nya krafter i morgon. Duscha, tvätta håret, ta på mig andra kläder än pyamas och kanske sminka mig lite. Kanske går ut och tar lite luft, vem vet? Och så ska jag ringa Nicolina, för ett höstlov utan henne är ju inte fullbordat. Ett Halloween utan henne är inte fullbordat! Tänkte fråga om vi kunde hitta på något på Halloween, eftersom Amanda E, som kanske skulle ha sovit hos mig i helgen, inte kunde. Förra året gick jag "bus eller godis" med Nicolina och det gör jag gärna om, haha! För vem tackar inte ja till lite gratis godis, nu när man har godisförbud och allt? Nejdå, jag får faktiskt äta under Halloween har jag bestämt. Hoppas nu på att Nicolina inte ska hitta på något annat! Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska ta mig till?

Nej nu ska jag se på två avsnitt av älskade "Vänner" på kanal 5.

Kram och puss!

Eriksdalsbadet

Morsning korsning
Igår var jag med Amanda T, Challe, Frida, Ida och Zelina på Eriksdalsbadet. Det var rätt mycket folk där, men det gjorde inte särskilt mycket. Vi hade jätteroligt och badade mycket... (såklart?). I den stora bassängen fanns det två jättestora uppblåsta figurer som vi försökte ta över. Det gick inte särskilt bra, alla killar puttade i oss igen. Vi fick ingen tid i dom varma, härliga bubbelpoolerna, för det var det ju såklart alla... hrm... håriga gubbar som skulle ha. Efteråt såg vi ut som russin allihopa. Vi badade i ca 4 timmar tror jag. Det var en superhärlig dag med världens härligaste vänner!
Jag kunde inte somna igår kväll. Jag låg vaken i två och en halv timme och bara vred och vände på mig. Idag vaknade jag tidigt. Klockan åtta. Ingen härlig känsla att gå upp idag. Mitt huvud värkte (och gör det fortfarande), har jättekonstiga sårskorpor i min hårbotten efter att jag färgade håret, äckligt, jag vet. Jag kanske inte tålde färgmedlet helt och hållet? Och så har jag träningsverk i hela kroppen. Och igårkväll kom jag på att våran dator (skriver på min pappas nu) är på lagning... I Linköping!! Och det är på den datorn jag har hela mitt skolarbete som ska vara inne veckan efter lovet. Hur ska det gå nu liksom!? Om dom inte kan skicka tillbaka den snarast, så vet jag inte vad jag ska ta mig till?
Idag ska jag bara vara hemma med min lillebror hela dagen. På kvällen blir det kul förståss. Vi ska till min farbror Johan som fyller år! Sen ska vi sova över där. Vi ska ha kul med Nicolina och David. På onsdag ska vi iväg och spela badminton och det ska bli kul! På kvällen ska jag förmodligen på träning, om jag hinner.

Tack och hej, leverpastej!

Färgat håret!

Tjoho!
Igår färgade jag håret! Eller blonderade det kanske man ska säga? Det är i alla fall ljusare nu. Och så klippte jag mig också. Tyvärr kan jag inte lägga in bilder på den här datorn, men ni får nog se mig i verkligheten istället!
Idag har jag varit i Nacka Forum med Amanda T. Jäklar vad stort det har blivit! Vi hade i alla fall väldigt roligt. Jag köpte underkläder. Nu ska jag snart på träning, det ska bli roligt! Ha det bra nu,

Kramis <3

En bättre dag!

Jag tror det beror på Amanda, för att hon är världens bästa, hon fick mig att må bra idag. Min depp är väl inte helt över men bra mycket bättre! Jag tror jag tänker för mycket på det så kallade livet.

§ Jag går i skolan, men varför? - Jo, någon gång ska jag väl skaffa mej ett såntdär jobb.
§ Varför ska man ha jobb då? - För att kunna försörja sig.
§ Men vad spelar det för roll, man ska väl ändå dö nån gång? - Dum, dum tanke...

Det är väl såna saker jag funderar på. Helt onödiga grejer egentligen. Jag tror inte man ska fundera så mycket som jag gör. Det verkar ju vara lite skadligt.

Nu är det klart - jag ska praoa på Lugnet dagiset! Det ska bli kul hoppas jag. Bara inte ungarna är alltför jobbiga. Vi fick som tur var äta där också, annars hade vi varit tvugna att traska bort till Munkmoraskolan och käka där varje dag... vilket inte verkade så jättemuntert liksom. Så tack Leena och Marie Lampa, att vi inte behöver plåga i oss skolmat även på praoen!
I morgon har jag utvecklingssamtal. Min mentor, som jag ska ha samtalet med, heter Olof. Jag gillar inte honom, han är lite läskig faktiskt... Hoppas det går bra i alla fall. Ska hålla tummarna att han inte tar upp något om att jag snackar för mycket på lektionerna och så. Det händer väl att det blir så ibland... Men vad ska man göra liksom!? Sitter man bredvid Amanda så är det inte lätt att hålla sig tyst!
Vi ska skriva en uppsats tills på fredag. "Vision värmdö" heter den. Vi ska skriva hur vi tror/vill att det ska se ut år 2030 på Värmdö. Ganska så trist ämne... Det är nog bäst jag börjar skrive den snart tror jag. Men jag orkar inte! Aja, vi får se hur det blir med den saken.

Ha det gott, igelkott!

Höst-depp

Idag gick jag hem från skolan. Jag var för deppig för att vara kvar där. Ingenting kändes bra. Amanda hade ont i nacken och hon mådde inte heller bra, så hon gick också hem.
Jag vet inte varför jag kände mig deppig, men inget kändes kul och ingen kunde göra mig glad. Då är det ingen idé att vara i skolan, man fattar ändå ingenting. Både jag och Amanda irriterar oss på en i vår klass, kan hon inte ge sig? Hon lindrade inte deppen precis, om man säger så. Tänkte på träningen igår, som gick piss. Det var faktiskt riktigt tråkigt. Som tur var pratade jag av mig lite på Vera igår, hon gjorde så att jag blev på bra humör igen. Tack Vera! Vi ska kanske till stan och göra något på höstlovet och det ska bli jätte kul.
Helt enkelt. Idag var stora "depp-dagen". Hoppas jag känner mig bättre i morgon, för det här är inte kul. Att inte ha lust med någonting, skulle lika gärna kunna lägga mig och somna och aldrig vilja vakna igen. Vi får se om jag går till skolan i morgon, det beror på hur jag känner mej då.

Hoppas ni har haft en bättre dag än jag.

Kram.

såhär bra är min bästa vän på att fotografera. älskar dej amanda ernström <3



En ensam dag...

Hejsan korvsnuttar.
Idag ska jag göra absolut ingenting! Jag kommer dö av uttråkning tror jag. Men aja, jag ska försöka att bara ta det lugnt (har jag något val?) och typ måla tånaglarna och sånt där. Har precis tagit världens längsta härligaste dusch och nu skaffar jag facebook. Min lillebror är på fotbollscup idag och min mamma och pappa är med honom. Ikväll är det träning och det ska bli jättekul som vanligt. Hade egentligen velat åka till Nacka Forum, men Amanda E kunde inte och egentligen har jag inte ork. Får väl göra det nästa helg istället! Nu är det bara en vecka kvar till höstlovet och det känns underbart! Lov är bland det bästa jag vet och jag tror inte jag är ensam om att tycka det?
Ha en härlig dag och ring mig om ni inte har nåt för er!

Kraam!

Match idag!

Hallå där!
Idag spelade vi match mot Solna Vikings. Det blev en tuff match och vi fick kämpa hårt. Vi förlorade tyvärr, men vi spelade jättebra, Solna är nämligen nummer 1 i vår serie så... Vi gjorde bra ifrån oss!
Efter matchen kollade vi på killarna när de spelade. De spelade bra, som vanligt, men förlorade med ungefär 3 poäng tror jag.
Nu sitter jag här hemma och käkar nudlar och avokado. Det är smaskens! Ikväll ska vi till farmor och farfar och äta middag där.
Alla får ha en bra helg!

Puss och kram!

Vecka 42

Hejsan hoppsan!
Jag är inaktiv, jag vet! Men jag har inte haft sån där jättelust att skriva så...
I tisdags var vi på livskunskap och det är alltid lika kul. Vi pratade om massa olika saker och så fick vi rita Bamse. Jag och Karla ritade Teddy, han den gula lillgamla björnen. Teckningen blev fin, det var ju Karla som gjorde det mesta så. Efter livskunskapen gick vi tjejer till teatern och delade upp os på två grupper. Jag fick vara i gruppen som gjorde andningsövningar. "Partnern" skulle kolla så att den andra andades på rätt sätt. Det var väl inte sådär jätteroligt. Efteråt gick jag med Amanda E och köpte Ben&Jerry's glass på Konsum. Vi tog Cookie Dough. Vi gick en snabbis till Kicks också och jag köpte nytt sminkborttagningsmedel. Så gick vi hem till mig, åt glass och kärleksmums, kollade i skolkataloger (skulle visa snyggingen) och gjorde lite läxor. Sen åt vi pasta från gårdagen och sen gick vi ner till Gustavsbergsbadet. Där ägnade vi resten av eftermiddagen och kvällen och det var jättekul! ... ända tills några killar började förfölja oss. Igår upptäckte vi att två av killarna går i samma skola som vi... inte sådär jätteroligt. De glor på oss 24/7 i matsalen. Men jag har en annan att se på, så det är ingen fara!
Igår var det en vanlig dag i skolan och på kvällen var det träning.
Idag hade vi hemkunskap. Dagens uppgift var att gå till en livsmedelsaffär och beskriva den och lite sånt. Jag var med Amanda, Johan och Bobo. Vi hade kul! Lunchen idag var inget "hurra!" precis, det var kalopps. Uääk, det var ganska skabb faktiskt. Eftersom varken jag eller Amanda fick i oss särskilt mycket så gick vi till cafeterian och köpte nudlar av Gittan. Det var bra mycket godare kan jag säga! Amanda T kom idag och var med på min franska lektion eftersom hon hade studiedag idag. Hon ville väl se hur Marina hade förändrats sedan hon själv gick på franska i Kvarnberget. Amandas mobil råkade ringa mitt i lektionen och det var nog lite pinsamt för henne tror jag! Men som tur var så hörde inte Marina, haha! Efter skolan gick jag ner till Centrum och fikade med Amanda T på Dellan. Ida praoar där nu, så henne träffade vi också! Den lyllosen får äta hur mycket hon vill därifrån!

Nu ska jag käka, vi hörs snart!

Prutt på er!


jag älskar Sofia Thörnqvist <3


Kärleksmums

Hej hopp!
I morse vaknade jag sent. Halv tolv, sent för att vara mig. Nu har jag precis tagit bort min playahead. Tack och lov, det är ju så tråkigt! En riktigt lättnad.
Igår spelade vi match mot Norrköping. Vi förlorade tyvärr, men gjorde ändå en helt okej match. Efter matchen åt jag på McDonald's. Det var ganska länge sen jag åt där nu. Prövade nya pommes frites som inte var så goda. Hemma fortsatte jag leta möbler på datorn till min lägenhet (ett skolarbete vi håller på med som är riktigt kul!). På kvällen åkte vi hem till några kompisar och åt middag där. Vi kollade på fotboll, Ace Ventura och Stjärnor på is också. Och så badade vi i deras superhärliga "spa". Det är som en bubbelpool utomhus. Jag satt där läänge... blev skrynklig som ett russin faktiskt!
I fredags var jag på inspelningen av Världens barn. När vi kom in i Svt huset så gick vi förbi Johan Glans och Johan Walström. Jag tror dom hade spelat in Parlamentet precis. Johan Glans var ganska kort och såg blyg ut. Och lika söt som på tv, haha! Vi träffade på massa olika kändisar där inne också, men jag orkar inte berätta vilka. Det var i alla fall väldigt kul på inspelningen men vi hamnade inte i bild, skit också, haha!
I fredags var det "hälsodag" i skolan. Vi åkte till något universitet och gjorde massa olika roliga saker, samarbetsövningar och sånt. På lunchrasten hade jag, Amanda, Johan och Sampa väldigt kul och tog några fula roliga bilder med Amandas kamera.
Idag ska jag inte göra så himla mycket. Nu tänker jag baka kärleksmums och svulla i mig. Jag är ensam hemma, så jag kan spela hög musik och sjunga med utan att någon störs av det. Senare tänker jag måla mina tånaglar och ikväll är det träning. Det ska bli kul att träna som vanligt. Vi kommer nog kanske spela lite med killarna också, dom som är 91/93:or. Det är roligt att spela med dem, man anpassar sig lite efter deras spel liksom.

Alla får ha det gött, för det ska jag ha det. Jag ska i alla fall äta gött!

Kram och puss!

två bilder från hälsodagen.


Allmänt

Tjoho små bloggläsare.
Är ledsen att jag inte har varit så aktiv på sista dagarna... har ganska mycket att göra i skolan för tillfället. Men kommande vecka ska vi i alla fall inte ha något prov, vilket är jätteskönt! Vi hade franskaprov idag och jag hoppas det gick bra. Missuppfattade en fråga och kom på hur man skulle göra när Amanda förklarade efteråt. Då fick jag panik, för jag förstod inte att jag hade missuppfattat den. Så jag sprang till Marina, min lärare, som var så hygglig att hon lät mig göra om den. Tack, tack, tack!
Igår läste jag klart den underbara boken "Som jag vill vara" som är skriven av Katarina von Bredow. (-Världens bästa författare!). Nu ska jag börja läsa "Om jag kunde drömma" av Stephenie Meyer. Den heter "Twilight" på engelska, men är översatt. De jag vet har läst den säger att den är underbar, hoppas jag tycker detsamma!
I morgon har vi "hälsodag" i skolan. Vi ska till något ställe där vi ska göra en massa övningar och liknande. Hoppas det blir skoj! På kvällen ska jag med kusiner till "Världensbarngalan". Det kommer bli hur kul som helst!
På lördag ska jag spela match! Vi ska möta Norrköping. De är jättebra, hoppas det blir en kul och spännande match!
Ha det great!

Kraaamar!

Älskade värmdö basket

minnen man aldrig glömmer!



Bilder tagna 2007, Norrköping Basket Cup. Vi vann silver det året.

Ni är och förblir det underbaraste laget som finns. Inget lag har kemi mellan varandra som vi!

Du är så... värd allting.

Du får mig att känna mig värdefull. Du, med din positiva inställning, ditt glada humör och underbara humor. Du får mig att vilja le. Du finns där, som en varm beskyddelse när ovädret är som värst. Du låter mig få vara den jag är. Och den jag är, blir starkare tillsammans med dig. Tack för att du ger mig självförtroende, vilja och styrka. Hjälper mig i alla lägen, vad jag än vill så vet jag att du finns där och stöttar, gör vad du kan för att hjälpa. Och att du lyssnar. Att du bara finns där. Visst, man blir trött på varandra ibland, men de säger ju att det bara stärker relationen, visst? Så är det nog. Jag älskar dej. Du äger största delen av mitt hjärta. Så kommer det nog alltid att vara, vare sig jag skulle vilja det eller inte. Din personlighet tar fäste vid mig. Våra två personligheter tillsammans är som... Jing & Jang. Vi två tillsammans är som... Jing & Jang. Så vad mer kan man säga? Jag har väldens bästa vän. Du och jag är som Jing & Jang. Våran vänskap kommer aldrig få brista, för jag finns här för dig och jag vet att du finns där för mig.
Hoppas jag har gjort klart för dig, hur mycket du är värd. En sån som du skulle aldrig få gå till spillo.

Jag håller din hand livet ut, det lovar jag dig.


Amanda Takahashi


du är så... värd allting.

Nu är det såhär att... jag vet inte vad jag ska säga?

Det finns egentligen inte så mycket att skriva idag. Kanske bara säga sanningen. Det finns en kille, han är hur söt som helst... och jag har turen att gå i samma skola som honom. Gaaaah, att få se honom varje dag!

Härligt väder... naat!

Jo, det bokstavligt talat öser ner! Härligt att gå ner till Centrum sen liksom... ska ju träna. Det blir nog kul när man är framme i alla fall.
Gårdagen var hur härlig som helst. Vi åt goda bullar och svullade på massa andra saker också. Vi skrattade mycket och såg på film. Jag är kär i Ivar. Viktor Axelsson heter han på riktigt. Det är killen som Lina är kär i i "Linas kvällsbok". Jag är nog kär i lite för många skådespelare tror jag. I alla fall så somnade Amanda E först, sen Sofia och sen jag. Sist Amanda T... hon sov väl max 6 timmar under hela natten, hon hade svårt att sova. Vi vaknade tidigt i morse. Idag har vi spelat Buzz och sjungit Sing Star. Amanda T och Sofia gick vid 1-tiden. Amanda E stannade kvar ett tag och vi åt lunch. Nu är jag ensam här och har varit det ett tag. Ska alldeles strax till träningen.

Ha det bäst!

Kram!



flummiga


mysigt värre!


misstolka inte... det här är bara massage.., *hrm*


katten fick vara med såklart


amanda t söt som socker


jag och sofia,,

Kanelbullens dag!

Tjolahopp i stugan!
Nu är det såhär, att det är kanelbullens dag idag! De som inte äter bulle idag borde avrättas. Nejdå. Men själv bakar jag bullar just nu. Kommer väl festa loss ikväll och svulla mig till döds. Jag ska ju som sagt ha hit några som ska sova här, Amanda E, Amanda T och Sofia. Vi ska äta tacos, glass, chips, läsk, bullar och kolla på film. Jag har hyrt "Linas kvällsbok". Hoppas inte alla har sett den. Jag har sett den, men det är så bra, så jag kan gott se den igen!
Men nu kom bögeln Amanda! Så jag ska gå nu. Ha det bra, för det ska jag ha det!

Puss!

Jag är inte död... Bara lite avsvimmad

Tjoho korvmojjar.
Här borta är jag inte död om ni undrar. Jag har bara inte haft tid att updatera på sista dagarna. Tråkigt, men ni vet, skolan. I morgon kommer jag få tillbaka mitt matteprov och så har jag engelskaprov i morgon också. Idag hade vi hemkunskapsprov och jag fick vg. Det är jag nöjd med! De senaste dagarna har det väl inte hänt så jättespännande saker. Förutom här om dagen, då det blev catfight med retarden i våran klass. Vill ni ha mer detaljer så kolla in http://glassistoralass.blogg.se.
I helgen var jag och Amanda Ernström i stora staden och shoppade. Det var hur kul som helst! Vi flummade mycket, åt goda grejer och kollade i affärer. Vi kollade lite i second hand affärer (Myrorna & Stockholms Stadsmission) och så. Vi åt popcorn på trappan vid konserthuset och drack varm choklad. Vi gick i en massa roliga affärer och skrattade häcken av oss. Amanda köpte en mössa och en halsduk, som var jättefina. Jag köpte två par leggins, en ögonfransböjare och en mascara. Den dagen var underbar!
I helgen ska jag ha en liten middag med de närmaste hemma hos mig. Vi ska äta, kolla på film och tända ljus. De ska sova hos mig och det kommer bli helmysigt. Jag längtar!

Det kanske kommer vara så framöver, att jag inte updaterar så ofta. Jag har nämligen ganska mycket att göra i skolan för tillfället. Så om ni undrar, så är jag inte död, kanske bara lite avsvimmad.

Underbara läsare, puss!

RSS 2.0