ben&jerry's i gallerian

Halli Hallå!
Igår var en riktigt kul dag, efter skolan gick jag, Jejje och Amanda ner till centrum. Vi köpte Ben&Jerry's glass på Konsum. Det godaste jag nånsin har ätit typ, haha! Jag åt "Phish Food", det är chokladglass med chokladfiskar, kola och marsmallows i. Shit va gott! Amanda åt en med kakdeg i och jennifer en med typ center/plopp i. Alla tre köpte en stor burk var, 50 kr. Jag orkade typ en tredjedel... Sen tog det stopp. Vi satt inne i gallerian i Centrum och åt glassen och pratade lite. Det var trevligt. Sen så visade jag Amanda och Jennifer en helskön fågel på djuraffären. Den har typ pottfrilla, haha! Det fanns en till fågel, den kunde man snacka lite med om man ville det. Sen kom det två gubbar som luktade illa, så då gick vi. Amanda köpte ett par skor på REA också, kostade bara 119,50. Dom var skitsnygga! Sen köpte Jennifer en rosa mascara. Det var cool, men jag fick aldrig se hur den såg ut på. Efter ett tag var Jejje tvungen att gå, så vi sa hejdå. Jag och Amanda kunde inte hitta på något att göra i Centrum, så vi gick hem till mig en snabbis. Vi kollade lite i gamla skolkataloger och så, sen packade jag min basketväska och så drog vi oss ner till Centrum igen. Jag var tvungen att springa lite sista biten så att jag skulle hinna med den. Amanda skulle snart bli hämtad av sin pappa. Så åkte jag på träning och det var jättekul som vanlligt.
Idag ska jag också på träning, sen ska Amanda T sova här. Det ska bli jättemysigt!

Ha det bra alla!

Puss!

jag                           amanda                jennifer

Amanda Ernström med världens sjukaste humor

Hallo i stugan!
Idag har varit en vanlig skoldag. Världens längsta också... Men det gjorde inget, eftersom att Amanda. E, hon med världens sjukaste och kuligaste humor, roade mig! Det vi har skrattat ihjäl oss åt idag är bland annat:

§ En viss störande människa med öppen mun.
§ En annan person som sjunger högt och fult i skolans korridorer. Denna person har också ett syskon, och det är sjukt kul att se hur lika dom är. Personen säger också väldigt skumma grejer ibland.
§ Vi har gjort miner som är så kul att man dör.
§ En vikarie.
§ En tant.
§ Jag låg på mage på en bänk i korridoren, så satte sig Amanda på min rygg och Jennifer på mina ben och då började jag skratta på ett skumt sätt. Så drog en kille av mig skorna och strumporna så att jag visade mina nakna fötter. Men jag satt ju fast, så jag kunde inte göra något!
Men det roligaste idag (då jag skrattade så att jag fick ont i magen) var när jag berättade om ett "mördarpar" som det hade stått om och berättade att mannen hade stor mustach och pipskägg så kom  Amanda på:
- Ja, asså, gubben kanske gömde knivar i sin mustach. Och så när han var på stan så kanske det började klia i hans nacke. Då var han tvungen att klia sig där, och då vände han på huvudet och så råkade han mörda nån med kniven som han hade i mustachen. Så här: (och här gör Amanda en otroligt kul rörelse som inte går att beskriva, men kul var det i alla fall!)

I morgon hoppas jag det blir lika kul och att Tess ska bli frisk också.
Då slutar skolan 13.20 (!) så efter skolan så ska jag, Amanda och Jennifer till centrum och köpa Ben&Jerry's glass och äta den i Gallerian. Klockan 17.00 sen ska jag på träning. Det ska bli kul som vanligt!

Puss på er alla!

Gårdagen-skitkul!

Åh, igår. Det var så kul! Jag kände inte alla som kom, men i alla fall nästan. Det blev över 40 personer som kom. Dom som vi var med i Italien kom också. Heikki och Stina. Inte barnen dock. Dom ända "barnen" som var på festen var jag, Simon, David och Nicollina. Vi hade kul. Vi lekte burken tex, när det hade blivit mörkt. Varför är det alltid så, att när man ska gömma sig, så blir man alltid toa-nödig!? Aja, det blev jag i alla fall... Först åt vi en massa godis. Sen åt vi kräftor. Min pappa grillade ett helt lamm, som blev skitgott. Så det åt vi efter kräftorna. Sen senare på kvällen så åt vi kladdkakan. Den som jag och Simon bakade. Eller 'dom' kanske jag ska säga, vi gjorde ju sex stycken! Riktigt god! Jag orkade en tugga, sen tog det stopp, jag åt inget mer efter det på hela kvällen. Det blev många tal, min farmor gjorde en 'rap' och så vidare. En hel del alkohol också, de flesta vuxna blev väl lite smålulliga. Så när det var dags för dans, så åkte vi. Hem till Nicolina och David alltså. Jag och Simon sov alltså hos dom i natt. Vi åkte väl från festen vid tolv-tiden. Kom fram till Åkersberga vid ett. Vi gick och la oss på direkten.
I morse vaknade vi vid 10. Tidigt, jag vet. Men vad gör man? Jo, jag vet, man går upp. Vid 3 ungefär kom min mamma och pappa och hämtade oss. Innan vi åkte därifrån så åt vi lunch. Jag och Nicolina hade bakat också, haha! Så vi åt kladdkaka idag också! Jag somnade i bilen hem. Det blev ingen middag idag, för jag är inge hungrig. Men jag kanske tar en macka senare, jag vet inte.
Nyss så kollade vi på en DVD som vi fick av Stina och Heikki. Den var skitgullig, dom hade gjort ett bildspel från när vi var i Italien! Massa roliga videos och bilder. Tack snälla!

Att bropå nåt annat, så har jag funderat över det här med Konfirmation. Jag vet inte om jag vill, men om jag gör det så måste jag döpa mig, för jag gjorde inte det när jag var liten. Så det är väl det som tar emot lite... Men jag får se hur jag gör. Jag tror att jag hoppar det, men jag vet inte.

Stora kramar, och tack alla som var hos oss igår. Det blev så kul, det går inte att beskriva så bra, men det blev Jävligt lyckat i alla fall!

Idag 22/8

I skolan idag hade vi rätt många lektioner. Har träffat nya matteläraren och nya SO läraren. Båda verkar skitbra! Framför allt SO läraren Nina... Hoppas det inte bara är första intrycket, utan att det håller i sig! Nya gympaläraren verkar också bra. Efter skolan så gick jag hem. Städade mitt rum och dammsög det också + vardagsrummet. Sen har jag skalat bönor, inte lika kul. Eftersom det är så fullt med saker nu i vårt kök (för att det är fest i morgon) så blev det pizza till middag. Det var gott, fast senast jag åt pizza så jag i Italien. Dom pizzorna går ju inte att gämföra med! Sen har vi bakat! Kladdkaka! Vi gjorde dubbla satser gånger två. Jag ska baka i morgon också, för vi vet inte om det kommer att räcka med fyra kladdkakor.
I morgon ska det bli riktigt kul! Alla kommer från 5-tiden... så innan dess vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt.

Pussar! Kramar!


Kvarnbergets gympasal är kändis!

Jag hittade inte länken, men kolla på reklamen på tv, så kommer ni säkert se den. Det är 3 mobil reklam. Kolla  när en tjej står där i en gympasal. Det måste bara vara Kvarnbergets! Eller??


Mycket bad och sol idag!

Ja, dit vi gick med klassen. Det var riktigt kul! Det var 5 km dit. Men vi åkte buss hem i alla fall. Det var varmt i vattnet och så var det bra väder, som tur var! Alla åttorna gick dit, så vi var ganska många. 80 pers tror jag... Världens minsta strand var det också, men som tur var badade inte alla. Jag badade med Jennifer och Miranda. Alla andra fegisar vågade inte, haha! Sen åt jag sallad som inte var god, men petade i mig kyckligen i den i alla fall.
Glömde säga att igår så fyllde ju världens bästa Sofia 14! www.typsoofia.blogg.se. Nu har Jennifer fixat prao-plats åt mig och henne! Så vi ska praoa på dagis, där hennes mamma jobbar. Det ska bli riktigt kul! Hellre det än att slava på Delselius eller något... Nu ska jag titta på film.

Puss och kram, skumbanan!

Jaha, nu var man "normal" igen då...

Ja, för skolan har ju börjat. Vilken lättnad.. NOT! Fast det var riktigt kul att träffa alla igen! Vi har fått tre nya tjejer i klassen. Och mentorn... Ja, hmm... vad ska man säga om honom? Olof heter han, har tjocka glasögon och snackar bred östgötska. Träslöjdslärare är han också. Ja, får väl se sen vad han är för typ. Idag har vi bara gått igenom schemat och en hel bunt andra papper. En typisk första dan i skolan-dag. Sen var jag, Elin och Tess på Delselius och fikade. I morgon ska vi på en lång promenad med klassen till nåt ställe där vi ska "leka" och bada. Min lärare är knäpp, haha! Undra just vad dom där "lekarna" ska vara för något? Med Leena vet man aldrig... Ja, asså, Leena är min andra klassföreståndare, men inte min mentor. Man kunde ju tydligen bada på det där stället vi ska till, och jag och Jennifer ska vara föst i!

Hoppas alla har haft en "okej" skoldag.
Hejdå sommarlovet! Hejhej skolan...

Puss <3

Bara en dag kvar nu...

Idag har jag ju varit med Sofia. Vi såg på Nemo. Doris äger skiten ur alla! Så var vi barnvakt åt Alva. Sen åkte vi iväg till Hemmesta för att jogga. Alla sprang ett varv, förutom Amanda T och Challe, som sprang två. Det regnade, så sen såg det mer ut som att vi hade badat än att vi hade joggat. Det var ändå rätt skönt och det svalkade med regnet. I morgon är sista dagen innan skolan börjar. Nu har jag äntligen fått reda på vilken tid jag börjar på tisdag. Tack vare Jennifer, min gurkis! Och så har jag sett vårat nya schema på hemsidan. Det verkar bra. Inte lika många sovmornar som förra året, men det är lungt. Sen ska vi få ny svenska lärare och ny SO lärare. Hoppas att det är okej väder i morgon, så man kan vara ute och njuta av sista sommarlovsdagen! Men det blir säkert en ganska trist dag i morgon ändå. Får väl sitta och uggla framför tv:n hela dagen, igen...

Puss puss!

Här kommer en bild på basketskorna jag vill köpa:

själv tycker jag dom är jättefina! (finns i svart också, men jag tycker röd var snyggare)
||||


Film och joggning

Hallo!
Idag ska jag vara med världens bästa Sofia! Vi ska vara hos henne och ha en filmdag. Sen klockan 4 ska vi jogga i hemmestaspåret med hela laget. I morgon måste jag på nåt sätt få reda på vilken tid jag börjar på tisdag... Jag har ju tappat bort lappen där tiden står. Klantigt, haha! Nu ska jag med en buss snart. Alla får ha det bäst!

Pussar!

Heldag med bästis

Idag har jag varit med Amanda T! Vi har ätit nudlar och så har vi tittat på tv och pratat lite. Det har varit soft och skönt. Jag har visat bilderna från Italien för henne också. I morgon är det jogga som gäller. Men det är ju klockan fyra, så innan dess vet jag inte vad jag ska hitta på... Kanske ringer någon, jag vet inte. Nu ska jag titta på några hemsidor där man kan köpa basketskor. Sen ska jag kolla efter present åt brorsan som fyller år snart. Jag ska nog köpa tv-spel. Buzz hade jag tänkt. Sen hoppas jag mitt bankomatkort kommer snart!

Kram, banan!


OS,OS,OS... heeela långa dan.

Idag har jag inte gjort någonting. Jo, jag har tittat på OS. Missade tyvärr någon basketmatch i morse, men jag har kollat på handboll, tennis, löpning och fotboll. Sen har jag sett två filmer. Det har alltså varit till att slappa hela dan. Riktigt skönt faktiskt! Igår var jag med Sofia, vi hade askul! Gjorde våra klassiska misslyckade pannkakor såklart. Det blev bara en enda stor hög.. Sen var det träning. Det var skit roligt, som vanligt. Idag har jag som tur är ingen träningsverk, vilket är skönt. I morgon ska jag vara med Amanda T. Hon ska komma hit och se vårat badrum, som är klart nu. Det blev riktigt fint faktiskt! Sen vet jag inte vad vi ska göra, men på kvällen ska hon i alla fall in till stan och heja på sin brorsa som ska springa midnattsloppet. 
Om en vecka ska vi ha en stor fest här. Min pappa har ju fyllt 40, så vi ska ställa ut ett stort tält på tomten och så ska vi grilla och äta kräftor. Jag tror det kommer ca 40 pers. Jag längtar!! Skolan börjar på tisdag, det ska bli ganska skönt att komma in i den vardagliga rutinen igen. Jag har nageltrång idag. Det suger! Hoppas att det känns bättre i morgon, då ska jag ha plåster!!

Nån som går i min klass: Vilken tid börjar vi på tisdag??

Kramisar :)

ingen rubrik

Vet verkligen vad det innebär.
Att älska ett band så mycket.
Mitt hjärta bankar hårdare, när jag hör hans underbara röst.
Anthony Kiedis, jag ryser av behag.
Jag bara älskar energin i musiken.
Att vara ensam, lyssna, sjunga med, dansa.
Jag älskar er,
Red Hot Chili Peppers.


Tisdag, Onsdag.

Hej faderullan!
Träningen var jättekul igår, men tuff också såklart. Efter träningen blev det så att jag sov hos Amanda T. Vi hade väldigt kul med mycket skratt och flum. Vi tittade på Nisse Hult och det va så jävla roligt! Vi garvade ihjäl oss några gånger kan man väl säga. Johan glans - we love you! Vi somnade vid 2-tiden någonting. På morgonen tittade vi på tv ett tag, sen blev det bråttom. Jag skulle nämligen med en buss som gick halv, det fick jag reda på när klockan var kvart över. Så det blev att springa till bussen, men jag missade den ändå. Som tur var kom Alice och hämtade mig med sin mammas bil. Sen åkte vi hem till Amanda N. Hos henne badade vi i en timme ungefär. Vi simmade ca 500 meter på en luftmadrass. Sen huttrade vi oss hem igen och åt lunch. Vi var ute typ hela dan, ända tills jag och Alice skulle hem igen.

Nu har jag varit hemma ett tag och jag har ätit middag. Det blir väl till att kolla lite på OS ikväll. I morgon vet jag inte vad jag ska göra.


Alla får ha det bra! Puss.


Uttråkad...

Sofia är upptagen, Nicolina är på läger och Amanda T svarar inte. Jag har helt enkelt jätte tråkigt. Som tur är så är det träning ikväll i alla fall. Vilken lättnad. Men det är ju inte förrän klockan 6... Jag orkar heller inte gå ut, fastän det är superväder. Vet inte vad jag ska göra.
Du kan ju skicka sms om du är hygglig och vill muntra upp mig!

Hemma från Göteborg

Hallo alla supergoa' !
Jag kom hem från Götet i fredags. Det första vi blev bemötta av när vi kom hem var en *urk* stank av kattbajs. Fattar ni!? Min ena katt (den som är mest skyldig) hade skitit ner hela vårt hus. Hon var ju inte precis bra i magen heller, om man säger så. Så det första vi fick göra var att rengöra hela huset och sen vädra hela kvällen. Inte precis det roligaste som finns.
Men vi hade det bra i Göteborg i alla fall! Vi kom dit på tisdags eftermiddagen. I två nätter sov vi hos våra kompisar Kenneth och Marie och deras två barn Stella 8 och Liam 5. Vi hade jätte mysigt och för det mesta så hoppade jag, Stella, Liam och Simon på deras studsmatta. Det var kul och alla barnen flög, eftersom att jag var tyngst, haha! På onsdagen var våran familj på Liseberg. Det var såklart jätteroligt, förutom att det var otroligt mycket folk. Vi var där i 6 timmar men hann bara åka 3 attraktioner. Och det är ju inte precis mycket. Men det gjorde faktiskt inte så mycket. Jag åkte Lisebergsbanan, Balder och Höjd-Skräcken (som är som Frittfall ungefär). Jag skulle ha åkt Kanonen också, men det sket sig tyvärr. Vi hade stått i kön i ungefär 35 minuter. Just när vi skulle ställa oss i köerna för vilken vagn man ska sitta i, så blev det ett "tekniskt fel" så alla var tvugna att gå igen. Trist! Aja, vi åt i alla fall god lunch och sen så vann vi lite saker. Det finns ett spel som heter Balder-Racet, och där spelade vi två gånger. Den andra gången vann jag, men jag var tyvärr 3 sekunder ifrån att vinna en groda, så jag fick bara en liten nyckelring... Sen satsade jag lite (mycket xD) pengar på att skjuta basket, men vann aldrig tyvärr, även om det var riktigt nära ett par gånger. Sen vann jag plopp. Jag fick tyvärr "bara" första vinst, så jag fick fem stycken plopp. Man behöver nämligen få stjärn vinst för att få en sån där stor. Men vi vann en stor kexchoklad i alla fall och det var ju bra!
På torsdagen så gick vi med Kenneth, Liam och Stella ungefär 3 km. Vi gick till ett ställe där man kunde bada. Det var ju tyvärr inte så bra väder, men vi doppade oss i alla fall. Sen fiskade vi krabbor. Det är så otroligt kul, jag älskar det! Synd att man typ bara kan göra det på västkusten. Man behöver bara ett snöre där man har knytit fast en klädnypa. Sen får man leta i vattnet efter musslor som man sen öppnar med hjälp av en sten. Så nyper man fast musslan i klädnypan och så är det bara att kasta det det i vattnet. Vi fick sammanlagt 14 stycken som vi sen kastade i igen. En annan dag så hade tydligen Stella och hennes kompis fått 73 krabbor på en timme.
Natten till fredag sov vi hos min pappas morbror. Han fick barnbarn på natten också, och det var hans första. Så han blev såklart jätteglad.
På fredagen så åkte vi ju hem till Stockholm igen.
I lördags så var jag hos Nicolina. Jag sov över där också. Sen på söndagen (igår) så var jag tvungen att åka hem vid två-tiden, för att gå på terminens första träning! När jag satt i centrum och väntade på 474-bussen så kom jag på en grej. Vilket jävla ghetto jag bor i. Gustavsberg. Fy, det är så tråkigt! Samma gamla människor som sitter där på sina parkbänkar dagarna i ända. Samma gamla fullgubbar som sitter och flummar i en busskur. De "coola" (som de kallas) tjejerna och killarna i min ålder som står där i ett hörn och röker och snackar skit. Allting är ju alltid detsamma. Ingenting händer. Jag säger som Amanda (glassistoralass.blogg), jag vill flytta till STAN! Där händer det ju i alla fall grejer! Där finns det väl alltid nån rolig människa. Aja, jag tänker flytta hemifrån så fort som möjligt, även om det kanske inte blir än på ett tag.
I alla fall var träningen väldigt kul, och det var faktiskt inte lika jobbigt som jag hade trott.
Idag har jag träningsverk kan jag säga. Jag har varit inne i stan hela dagen med min mamma och pappa. (Brorsan är på fotbollsläger). Vi skulle fixa ett bankomat-kort till mig. Det kommer komma om ca tre dagar tror jag. Sen åkte vi till Sickla, Åhléns. Jag köpte en almanacka till skolstarten.

Livet är gött, puss på alla!


Flyttar gärna hit. Sthlm som finast.


Batman mm.

Hallo!
Idag såg jag och Amanda Batman- The Dark Knight. Den var skitbra! Heath Ledger ägde allihopa! Shit, då snackar jag i klass med Johnny Depp! Dom som gillade den förra borde se den här! Efter bion följde jag med Amanda som skulle klippa sig. Jag tycker det blev toppen! När vi var påväg till bion så gick vi förbi Adam Tensta. Lite små coolt, sådär, hehe. Amanda köpte sig ett par jeans också, dom var snygga!

I morgon så åker jag ju till Göteborg. Tycker att det ska bli kul! Jag kommer no hem på fredag kväll.
Alla får ha det great. Tjohej, puddingpastej!

Ett par härliga dagar

Hejsan!
Jag är hos mina kusiner. David fyllde år igår, så vi fikade här, sen sov vi över.
På måndag ska jag vara med Amanda T (ska börja skriva första bokstaven på efternamnet på mina Amanda-kompisar eftersom jag känner tre stycken). Vi ska gå på bio och se Batman-The Dark Knight. Hoppas bara inte det sitter nån surgubbe i kassan och vill ha bevis på att vi inte är under 15, för så har vi slösat en hundra spänn. Aja, det är väl bara att hoppas på det bästa tror jag. Hoppas att filmen är bra! Jag gillade den förra, så jag hoppas att den här är minst lika bra. Senare vill jag se Kung-Fu Pandan. Den verkar helskön ju! Sen vill jag ofc se Laban. Nä, jag skoja, där går faktiskt gränsen, haha!
Den 31/7 hade Elin och Helena namnsdag. Jag fick därför en parfym. Tack kära föraldrar, haha!
På tisdag så åker jag med familjen till Götet. Vi ska bila dit ner. Vi ska bo hos våra kompisar som bor där. Jag har inte träffat dom på två år nu, så det kanske kommer kännas lite konstigt. Hoppas vi åker till Liseberg också.

Vi hörs snart igen!

Kram, kram, söta babian!


RSS 2.0